L’Elena i l’Herme s’han entestat a demostrar-nos que una cosa és la teca estereotipada tex-mex i l’altra la cuina regional mexicana. Com que són de l’estat costaner d’Oaxaca, aquí trobareu plats d’arreu del país i d’específics de la seva regió: amanida de 'jitomate' amb paté de 'chapulines', 'quesadilla morada' de flor de carbassa i gall d’indi amb mole negre. En un establiment oaxaqueny no hi pot faltar el mescal; mare meva el margarita de mescal amb tamarinde! Posen la mateixa paciència i minuciositat als plats principals que a les postres. Per l’amor de la Verge de Guadalupe, no us perdeu el menú de migdia.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Marià Aguiló, 26
- Barcelona
- 08005
- Transport
- Poblenou (M:L4)
- Preu
- €€
- Horaris
- Dm. i dc. de 13 h a 17 h, dj. a ds. de 13 h a 17 h i de 20 h a 00 h, dg. de 13 h a 17 h
Discover Time Out original video