Són de les poques rostisseries que ofereixen pollastre ecològic (per encàrrec previ, ep). Però segur que són l’única rostisseria que ocupa l’espai d’un antic prostíbul amb barra americana. Curiositats a banda: a la cuina hi trobareu la Valentina i en Javi (foto), mare i fill. La raó de ser de la casa és un pollastre groc català –destaquen que als seus 56 dies “és molt més gran que el d’altres locals”– rostit i amorosit amb una salsa on es mescla poma i oli, un deliri tendre i gustós per sucar-hi pa, i en què el pit –la prova de foc– ve carregat de gust (i la guarnició no són patates, sinó pomes al forn, boníssimes). També hi trobareu un repertori clàssic de rostisseria en la millor de les versions, tot amb producte ecològic: escalivada, ensaladilla russa, croquetes i macarrons, presents en un menú de 10 euros –també per menjar 'in situ'– on l’estrella, esclar, és el quart d’au.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video