Sempre és notícia que obri un bon restaurant al Raval. Aquest és el cas del Raó: un nou restaurant i una cocteleria, situat a un pas de la Rambla de Canaletes.
L'interior és una combinació subtil d'arquitectura catalana amb estil modern, amb platets per compartir, amb producte local i de temporada. Algunes receptes juguen a la fusió sense complexos, com unes mongetes de Santa Pau amb calamar, col xinesa i brou de vedella amb ou poché. D'altres són més clàssics, com un bon entrecot amb pebrots del Padrón o un pop a la la brasa amb parmentier de pebrot del piquillo. I també hi ha una bona tria de tapes amb un gir, com per exemple unes croquetes de pernil amb emulsió de pernil ibèric. Noia
El local té tres zones: un saló ampli i acollidor amb un còmode sofà i taules de marbre; el bar i un menjador privat, decorat amb grafits del 'Noia a la finestra' de Salvador Dalí.
Raó, que només obre a les nits, és ideal per a sopars informals que es poden complementar amb bons còctels (en tot moment hi ha un barista d'alt nivell). En definitiva, aquesta és una aposta segura per passar una vetllada agradable amb amics o en parella.