O de com una antiga xarcuteria es converteix en centre de peregrinació moderna. A Rekons, han tingut el bon gust de mantenir bona part de l'estètica antiga tot canviant el negoci. Ara hi podeu degustar a qualsevol hora empanades, amanides i altres llepolies argentines amb una cervesa o un vinet.
Aquest és un lloc eminentment casolà: la matriarca del clan fa les postres –boníssimes!, molt més enllà del 'dulce de leche', que també és molt recomanable– i el patriarca talla a ganivet la carn de l'empanada. Amb el pas dels anys han anat aprofundint en les possibilitats culinàries de la península –la seva empanada de xoriço picant de Lleó és un petit clàssic del barri! –i han mantingut l'argentinitat (carn suau, pernil i formatge, caprese). Ara, a sabor i contundència els guanya poca gent: aquí hi podeu comprar una empanada de pollastre amb cireres! Els divendres al vespre això és un apocalipsis de gent que vol arribar a casa amb la seva bossa d'empanades calenteta. També els trobareu a Poble-sec, a Blai 48.