Des de la seva renovació ja fa més d'una dècada, aquesta antiga casa de menjars casolans s’ha convertit en un restaurant amb majúscules, sobretot per l’exquisida cuina casolana que ofereix, basada en bons productes i amb l'elaboració a càrrec de la Carmen, la seva xef i propietària. En quedar al costat de l'estació de Sants es converteix en un espai pràctic per menjar alguna de pas i bona. Es recomana reservar, tant al migdia com a la nit. La seva oferta passa per carns, guisats de cullera, escudella i carn d’olla els divendres i calçots en temporada.
Calçotades en grup
Durant el desembre al restaurant Carmen tornen a retre homenatge a sa majestat el calçot. El menú de Calçotada, també disponible amb take away, ofereix graellada, teula de calçots, patates al caliu amb allioli o torrades de pa amb tomàquet i salsa romesco. Amb el menú també entren postres o cafè i 1/3 d'ampolla de vi D.O. Empordà, refresc o cervesa.
Què més ofereix el Restaurant Carmen?
Si t'agrada la carn a la pedra en aquest restaurant ofereixen 'txuleton' de vedella a la pedra, filet o entrecot de Nebraska, tot acompanyat amb una bona graellada de verdures. Per a qui prefereixi un bon arròs també tenen paella de llamàntol o marisc preparada amb productes frescos del mercat. Altres opcions també bones són els menús o les tapes com ara caragols, 'callos', calamars, patates braves, pernil, etc.
Pastissos artesanals
Al restaurant Carmen també fan pastissos artesanals amb productes naturals de qualitat i sense additius ni conservants i normalment amb la fruita de temporada. Aquests pastissos es poden demanar per encàrrec o per consumir de postres al restaurant.