1. San Telmo, cuina tradicional amb pinzellades internacionals
El fundador de San Telmo, Isidro Marqués, combina receptes tradicionals d'accent mediterrani amb un toc únic d'inspiració internacional i notes argentines. Aquest local a tocar de la Diagonal, sempre obert i amb un esperit animat, serveix des d’esmorzars fins a combinats en un ambient festiu. Els gintònics són la seva especialitat, ideals per gaudir com mai d'una sobretaula de qualitat. Tenen diferents sales i un projector per adaptar-se a les necessitats de la celebració. A més, les grans vidrieres fan sentir com si Barcelona fos part del mateix espai!
Per a grups, cal trucar al local, i us presentaran tres opcions per a tots els gustos (amb carta infantil). S'ofereixen tapes, platets, opcions verdes i plats per menjar amb les mans, com els tacos de calamar o els cruixents de tàrtar de tonyina. Altres receptes estrella són la milanesa ibèrica amb ou poché i tartufata, el salmó a la brasa o l’hamburguesa 'smash'. Les postres també fan venir salivera, com amb el pastís de Lotus. Una manera perfecta d’acabar amb un bon regust de boca!
- Buenos Aires, 60. M: Diagonal (L3, L5)