6 restaurants per gaudir d'una nit d'estiu molt 'foodie' a Barcelona

Us presentem una selecció de locals de la ciutat on degustar qualsevol tipus de gastronomia. Perquè tots sabem que un pla d'estiu que mai falla és sortir a sopar!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA, Santagustina
Foto: Santagustina
Contingut patrocinat
Publicitat

Ara que els dies són més llargs, ens passem el dia amunt i avall omplint les hores d'experiències estiuenques i res ens agrada més que acabar la jornada amb un bon sopar on relaxar-se, passar-ho bé i descobrir noves receptes (o fins i tot gastronomies!).
Tant si aquestes vacances us quedeu a la ciutat com si voleu fer més amena l'espera fins a marxar fora, animeu-vos a vestir-vos de nit i entaular-vos en un dels sis racons culinaris de Barcelona que us hem seleccionat.
Cadascun d'ells presenta una proposta gastronòmica diferent on trobareu des de cuina mediterrània de tota la vida a fusions de fórmules remotes i exòtiques. A més, les podreu gaudir mentre els vostres peus juguen amb la sorra de la Barceloneta, en una cantonada de l'Eixample o entre els carrerons del Born. Això sí, sigui quina sigui la proposta que decidiu devorar, us assegurem que totes tenen un denominador comú: la qualitat dels seus productes i plats que al paladar són una explosió de sabors.
Continueu llegint perquè us presentem aquests sis temples gastronòmics on trencar amb la rutina i gaudir d'una nit diferent!

1. Can Framis

La cuina de Can Framis s'aixeca sobre una antiga botiga de queviures del segle XIX del barri de Sant Pere. No és d'estranyar que la seva carta maridi tradició i avantguarda!
Destaquen especialment pels seus arrossos i per sorprendre cada dia els seus comensals amb un plat del dia que inclou peix o carn i una àmplia selecció de vins. I no us deixeu de tastar el seu tiramisú: ells mateixos diuen que és un dels millors de la ciutat!
A més, disposen d'una gran terrassa, música en directe els dijous de 20 a 21 h i en la seva decoració encara es poden veure detalls de la seva història.

Direcció: Ronda de Sant Pere, 70
Instagram: @canframis

2. Matarazzo

Tot i la foto que podeu veure, a Matarazzo no es defineixen com una pizzeria; ells són un restaurant!
Amb un ambient familiar i distès, en el seu local podreu assaborir una carta variada de pizzes gurmet i de qualitat, però, sobretot, molt creatives!
Elaborades amb massa mare, trobareu des de 'La gambonnera', amb gambes marinades i fumades, salsa de calamar i salsa de tomàquet casolana o 'La bajada del Inca', amb llobarro, llet de tigre i ceba vermella.
A més, disposa d'una terrassa tranquil·la i el seu interior conviu amb la història de Casa Rafols.

Direcció: Trafalgar, 61
Instagram: @matarazzo.es

3. Piel de gallina

Piel de Gallina va néixer el 2020 al Poble-sec i aviat va obrir un local al Clot. Des de llavors ha enamorat els veïns d'aquests dos barris i de més enllà! I és que la seva aposta és la d'eliminar el prejudici del pollastre fregit com a 'fast food', greixós i poc saludable i convertir-lo en una cuina gurmet amb molt de gust. El projecte està liderat per Martín Pimentel de V de Vermut: estareu en bones mans!
No perdeu l'oportunitat de combinar els seus còctels d'autor amb un bon plat de pollastre fregit saludable, elaborat amb productes de qualitat i sota la batuta del xef Daniel Viejo-Prado.

Direcció: Sèquia Comptal, 7 / Magalhaês, 35
Instagram: @@pieldegallina_bcn

4. Platja Ca la Nuri

Les nits d'estiu moltes vegades són recordades per la brisa marina que les acompanya i aquí la podreu sentir mentre degusteu uns arrossos espectaculars. Fresca, tranquil·litat i un cel estrellat seran els entrants perfectes per assaborir la cuina marinera de Platja Ca la Nuri, situat, literalment, sobre la sorra de la Barceloneta. El seu producte és fresc del dia i en la seva carta trobareu clàssics com musclos a la planxa, daus de salmó marinat i uns arrossos per llepar-se els dits i que satisfaran tots els paladars que us acompanyin en aquesta vetllada màgica.

Direcció: Pg. Marítim de la Barceloneta, 55
Instagram: @calanuri

5. Santagustina

Situat en una bonica plaça del Born i amb una terrassa acollidora i en la línia dels seus voltants, a Santagustina la cosa va de 'tapes'!
Però no són 'tapes' qualsevol; són ben gurmet, cuidades i elaborades a partir de deixar volar la inspiració. En trobareu de tradicionals i d'aquelles que mai poden faltar i també de sorprenents, acompanyades per una carta variada de vins, caves i còctels que realcen els seus sabors. Això sí, totes són acabades amb un toc final al forn de brases perquè adquireixin un punt fumat molt autèntic. Quina gana!
A més, podreu escollir entre la seva carta fixa o una d'especials que canvia cada dia, ambdues elaborades amb ingredients orgànics, eco i locals. I per si no en fos suficient, la seva filosofia és molt estricte amb el malbaratament alimentari i intenten que no sobri res!

Direcció: Plaça de Sant Agustí Vell, 9
Instagram@santagustinabcn

6. Yakumanka

El seu cap de cuina és en Jose Olave, primer peruà graduat al Basque Culinary Center. Això ja ho diu tot!
La qualitat que trobareu al Yakumanka és brutal: són una 'cebichería' que treballa peixos i marisc local amb receptes peruanes per fer-nos viatjar fins a l'altra punta de l'Atlàntic.
Trobareu la seva carta fixa i entre 5 i 10 plats fora de carta elaborats amb productes de proximitat i de temporada. Això sí, l'essència de Yakumanka sempre és la mateixa: la seva 'paradeta', una vitrina de peixos i marisc del dia que ofereixen per peça o per pes. Els clients poden elegir el tipus de preparació que volen (a la brasa, fregit, etc.) i delectar-se amb el seu gust autèntic peruà.

Direcció: València, 207
Instagram: @yakumanka_barcelona

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat