Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!
Time Out a la teva bústia d'entrada
Apunta't a les nostres newsletters per tenir les últimes notícies de la teva ciutat. el millor de la ciutat amb la nostra newsletter sempre que vulguis
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
Genial, ja t'has subscrit!
Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
Genial, ja t'has subscrit!
Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
🙌 Genial, ja t'has subscrit!
Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!
Amb una impressionant vista de primera línia de mar de Barcelona, el Mamarosa Beach és un enclavament imprescindible per dinar, sopar i prendre bones copes, als baixos de l'hotel W. En un ambient modern, Mamarosa ofereix pastes, pizzes i plats clàssics de la cuina italiana, a més del 'chill out' al vespre. –M.A
Ikibana ha obert un gran local al Paral·lel, que se suma al ja existent al Born, i atansa Tòquio i São Paulo als bons paladars. Ho fa amb una oferta culinària barreja d’aquestes dues cultures tan dispars, la nipona i la brasilera, que van saber fondre’s a principis del segle XX, quan van arribar els primers immigrants japonesos al Brasil.Els ingredients que duien a les seves maletes aviat es van acabar, però ho van compensar amb un magnífic rebost natural de productes exòtics, que si bé no substituïen les seves matèries primeres, creaven una nova cuina. “Més de cent anys després, la tradició culinària nipobrasilera té fama mundial i una forta identitat pròpia”, destaca Ikibana als seus postulats. Per recórrer aquest panorama de bons gustos i particulars textures, Ikibana ha concebut un espai molt diferent, modern, americanitzat, d’una coloració intrèpida i molt original que aconsegueix una sensació de navegació.Una mostra de la genialitat d’aquesta simbiosi pot ser l’inici d’un gran àpat: un uramaki (el sushi amb l’arròs per fora) de llamàntol cruixent amb farofa (un acompanyament clàssic de la cuina brasilera) i maionesa picant, embolicat amb alvocat i tataki de tonyina, una barreja de sensacions i gustos intensos i diferents.Eles , caviar de trufa i fruita de la passió, podria haver sortit de la imaginació del gran escriptor de Bahia, gran coneixedor de la cuina local, Jorge Amado. El millor és que el passeig pot anar per diferents camins i és inevitable compartir entre els
La zona alta és pròdiga en emplaçaments amb encant: el Mató de Pedralbes, ubicat en una antiga torre, és un d'ells. Té capacitat fins a 120 persones i la seva cuina és a propera la tradició catalana, amb plats canònics com l'escudella barrejada.
El Roig Robí, un dels primers emblemes de la renovació gastronòmica d’aquesta ciutat, acaba de festejar els seus trenta anys de vida. Els anys passen, però la qualitat i el bon gust queden.
El Racó del Port es el restaurante del Hotel Catalonia Port, inaugurado en noviembre 2008 y situado en pleno barrio Gótico, frente a la Basílica de la Mercè, junto al ecléctico y bohemio barrio del Borne. El restaurante goza de un entorno mágico.
Ocupant l'antic Oliver y Hardy, l'Ornina reuneix en un sol espai restaurant, lounge i club de música. La seva carta ofereix plats d'inspiració mediterrània amb tocs orientals.
Al final de la senyorial Avinguda Tibidabo es troba aquest clàssic bar i restaurant de la zona alta de la ciutat. Ells mateixos es fan dir el balcó de Barcelona, i el nom els hi va que ni fet a mida. Perfecte per fer-hi còctel o menjar cuina mediterrània companyia d'unes bones vistes panoràmiques de la ciutat.
Arriba l’època de l’any en què el restaurant jardí A Contraluz pren la seva màxima dimensió. Si bé la resta de l’any és acollidor, a la primavera i a l’estiu les seves terrasses són punt inevitable de trobada per als qui gaudeixen amb el bon gust, el bon ambient i, sobretot, amb la bona taula.
Bones pizzes italianes, molt ben fetes: entre elles, la Grigliata, amb tomàquet, mozzarella, vedella brasejada i nel, o una vegetariana molt saborosa de verdures abundants macerades.
El Rita Blue segueix sent un dels llocs més moderns, glamurosos i freqüentats per joves europeus i llatinoamericans. Molts d’ells el tenen com a punt d’inici d’una nit inacabable.
A Barcelona hi ha llocs que Nova York, París o Londres ja voldrien per al seu paisatge. Ens referim a aquest Marítim, restaurant situat a les altures del Reial Club Marítim de Barcelona, un dels pocs –potser l’únic—que permet veure des de la seva terrassa una esplèndida cara de la ciutat, allí on mor la Rambla.
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
🙌 Genial, ja t'has subscrit!
Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
🙌 Genial, ja t'has subscrit!
Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!