"La idea era obrir una ambaixada del Brasil", explica el Bruno Guimaraes, propietari amb la seva dona Patricia de Rio D.O.C. De l’espai anterior –una copisteria gegantina– en va heretar heretat espai i lluminositat. I tenen l’honor de ser els introductors de la tapioca a Barcelona: un híbrid formal entre crep i entrepà de farina de iuca. Lleugera, cruixent per fora i tendra per dins. La Patricia és l’encarregada d’un ampli repertori de tapioques, pastisseria i tapes. I amb el temps, el Rio D.O.C. es va transmutar en Manioca Gluten Free, amb tot el repertori de tapes i creps brasileres sense gluten (recordem que la iuca no té gluten, i per tant és ideal per ser central en el repertori d'un restaurant gluten free). Lliure de gluten, però no de carn, ep: al repertori de Manioca hi regnen també plats contundents, com la seva versió de la parmigiana de pollastre o el 'filezinho', tiretes d'entrecot de vedella amb salsa de soja, ceba caramel·litzada i patates fregides.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video