Ressenya

Rita Rouge (TANCAT)

3 de 5 estrelles
  • Restaurants | Mediterrània
  • preu 2 de 4
  • El Raval
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

Aquest establiment està tancat.

El Rita Rouge és el germà petit del Margarita Blue i el Rita Blue, tres creacions de l’inquiet i polifacètic Xefo Guasch, cadascuna amb el seu encant particular i la seva fanàtica clientela. Potser el Rita Rouge es diferencia de les altres per com n’és d’impactant la seva decoració de Nova York, pel seu aire cosmopolita i sobretot pel bon ambient que es crea qualsevol nit de la setmana.

El vermell que domina els murs, els reflexos polièdrics dels miralls, les pintures gegants, condicions estètiques molt aconseguides a les quals s’ha d’afegir una bona cuina, un bon servei i una música excel·lent, creen una atmosfera única en una zona molt competitiva i cosmopolita. Tot aquest esforç glamurós, en gran part causat pel dinamisme i la il·lusió dels seus responsables, no seria suficient per a l’èxit si no s’hi sumés a més la intel·ligència de l’oferta culinària. Una cuina desenfadada per a gustos molt variats, i que posa dificultats a l’hora de decidir-se. Emparada sota el títol de “cuines del món”, la carta d’aquest lounge bar de rivets exclusius presenta plats fixos i suggeriments.

Tapes i mezes obren el foc en una carta en què s’inclouen també les postres i begudes. En aquest primer capítol, inevitable carta de presentació de tot el restaurant, destaquen sobretot el guacamole dip, per dipejar amb triangles fregits de blat de moro molt ben elaborats, gustós i atractiu a la vista, o el cebiche rouge, amb llagostins i pop cuits amb suc de llimona, gingebre i ceba tendra i vermella amb xips de plàtan mascle. Exquisit i rara avis al mercat. Les amanides que segueixen són variades, originals i de bon gust, però l’entrant que no es pot perdre són els tomàquets verds fregits.

Entre els suggeriments brillen el salmorejo i el tàrtar de tonyina vermella, amb vinagreta d’escalunyes, i als segons vam optar per un filet amb bolets i una entranya molt ben preparada que aquest dia formava part del menú. El volcà de xocolata i bitxo són unes postres ben aconseguides i de reminiscències mexicanes. La carta de vins està bé perquè està pensada per combinar amb plats del món, i a més de bons vins catalans en trobem d’italians o xilens. De nit, còctels, molt ben aconseguits, acompanyen la bona música a càrrec d’un DJ.ctacular i confortable, amb molt bona oferta de menú de migdia i especialitats de cuines del món.

Detalls

Adreça
Carme, 33
El Raval
Barcelona
08001
Transport
Catalunya (L1-L3)
Preu
De 20 a 35 €
Horaris
tots els dies. A l'estiu de 13 a 01:00 i a l'hivern, de 13 a 24,00 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà