Roger Mas
Foto: Eva BozzoRoger Mas

Sopar amb Roger Mas a Les Nits de Villa Bugatti

El 6 d'agost, gaudiu d'un vespre d'ensomni i marideu música i gastronomia en forma d'un menú degustació inspirat en Roger Mas a Les Nits de Villa Bugatti
  • Restaurants
Publicitat

Time Out diu

Aquest estiu toca gaudir-lo d’una manera diferent: sota la llum de les estrelles, en un jardí d'ensomni i deixant-vos portar pel vostre esperit més 'foodie' i assaborint plats que deixin un record inesborrable als vostres paladars. Acompanyats de màgia, pau i bona música, a Les Nits de Villa Bugatti us esperen uns sopars musicals d'allò més gurmet. No us quedeu sense les vostres entrades!

Situat a Cabrera de Mar i a només 20 minuts de Barcelona, la finca Villa Bugatti compta amb un gran i elegant espai interior seguit d’un espectacular jardí on us podreu perdre i contemplar les nits d’estiu envoltats de la frescor de la natura. Una localització única i ben propera per escapar de la ciutat i viatjar a un entorn d’encant per unes hores.

Durant aquest estiu hi podreu gaudir de Les Nits de Villa Bugatti: un cicle de concerts i menús degustació on podreu assaborir un menú degustació inspirat en la música i les lletres de l’artista convidat i amb una combinació de plats ben gustosa!

Voleu saber de què té gust en Roger Mas? El pròxim 6 d'agost podreu veure reflectida la discografia d'aquest gran músic en un menú degustació elaborat a partir de productes de la terra. Una ocasió única per dues bandes: primer, perquè Roger Mas ha dissenyat un repertori singular especialment per aquest vespre amb les cançons més conegudes de la seva carrera artística i amb peces d'altres poetes i autors. I segon, perquè el xef de Villa Bugatti, Toni Vallory, també ha preparat un menú degustació especial i que s'endinsa en les històries d'amor i de guerra que Roger Mas us recitarà. Podreu assaborir 'El dolor de la bellesa' en forma d'un timbal d'espatlla de xai en dues coccions sobre un camp de trumfos i pèsols negres. O un llom de bacallà cuit a baixa temperatura, amb mel, sobre llit d'all i oli de codony, sabors que recorden a 'Soleiada'.

Animeu-vos a viure un vespre musical, literari i gustós: ja podeu reservar la vostra taula!

* S’ofereix un servei d’acollida d’infants fins a 12 anys, amb un menú de qualitat dissenyat a mida, en una zona habilitada per a ells i amb monitors que s’ocuparan que els més petits també puguin viure la seva nit especial.

Menú:

- Petit assortit d’embotits del Solsonès
- Ou de gallines felices, despullat i estirat sobre trumfos de tòfona
- Llom de bacallà cuit a baixa temperatura, amb mel, sobre llit d’allioli
de codony
- Timbal d’espatlla de xai en dues coccions sobre un camp de trumfos i pèsols negres
- Les set filles del rei en la foscor del bosc (El bosc de les set textures de xocolata
negra)

Detalls

Adreça
Preu
49 €
Horaris
20.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà