Segurament el restaurant més barat i digne de Barcelona pel que fa a la cuina casolana i el peix a la planxa. Ho testifiquen les cues de motxillers, artistes morts de gana i 'curriquis' del Raval que s'hi amunteguen cada migdia i vespre. Romesco és entra-cua-seu-menja-paga, i el seu bacallà és ben celebrat i gloriós (especialment pels cinc miserables euros que val). Per als víkings més valerosos (i/o marranots de la carn) fan també cap de vedilla fregit. Aneu amb compte: el serveixen sencer. Per als clàssics, la sípia a la planxa no té preu. I un dels cuiners sembla sortit de l'Astèrix a Bèlgica. –K.A
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Sant Pau, 28
- El Raval
- Barcelona
- 08001
- Transport
- Liceu (M: L3)
- Preu
- €
- Horaris
- De dl. a dv. de 13 a 23.30 h. Ds. de 13 a 16.30 h i de 20 a 23.30 h. Dg. tancat.
Discover Time Out original video