Això és una explosió colorista d’art urbà. On hi hagué el Chelsea, la primera hamburgueseria de Barcelona, el xef brasiler Fabio Souza hi ha obert un restaurant d’entrepans i hamburgueseria amb un twist brasiler. Souza és un cuiner tot terreny: ha dirigit la cuina del Palau de la Música i de l’equip d’Honda GP. Ara, a Ruar, revisa menjar de carrer des de la convicció que «no tot aquest gènere prové del sud-est asiàtic».
Amb preparacions que es fan a foc lent i es mengen amb avidesa–el meravellós mural d’una mà vampir famolenca ens avisa– Souza ha ideat barbaritats com l’estrella de la casa: la Fat Cow, un entrepà amb quasi mig quilo de costella de vedella –feta durat 18 hores, el seu os dins l’entrepà, que extreus sense esforç!– que porta maionesa casolana, formatge californià Monterey Jack i ceba confitada. És un entrepà de 15 euros, el més car de la carta, però és una meravella de suculència i sabor que et deixa exhaust (mira que servidor és de vida, i per mi és plat i mig). Menys el pa, tot és fet a la seva cuina: com unes ‘coxinhas’ amb maionesa de kimchi boníssimes. Per tornar-hi a repassar tota la carta: com a bon brasiler, el xef porta a la sang la mescla de carn a la graella i formatge fos.