Ruta de tapes per 20 restaurants de Barcelona sense sortir de casa

Diferents locals de la ciutat us porten una oferta de platets irresistibles per maridar amb dues cerveses Estrella Damm en la primera ruta gastronòmica sense sortir de casa!
Ruta de tapes a casa, Damm
Gastronosfera
Time Out en col·laboració amb Gastronosfera
Publicitat

Si en anar a un restaurant el procediment és bavejar amb les tapes que hi tenen, triar quina (o quines) serà la víctima del vostre paladar i avisar al cambrer amb ànsia perquè us la porti, ara podeu fer el mateix, però amb la comoditat d’estar a casa i acompanyats de dues cerveses Estrella Damm. Fins al 6 de desembre, 20 restaurants de tot Barcelona s’uneixen en la primera ruta gastronòmica que podreu assaborir en sabatilles, en pijama i des del sofà. Amb la campanya De tapes a casa, a través d’Internet podreu elegir el menú que més us faci la boca aigua dels restaurants participants i en pocs minuts les seves delicioses propostes culinàries us picaran a la porta. I a més, acompanyades de dues cerveses Estrella Damm de 33 cl ben fresquetes per contrastar amb l’escalfor de les vostres llars. Enlloc com a casa (i més aquest any). Per a fer les vostres comandes, només heu de seguir passos molt senzills!
Connecteu-vos al web De tapes a casa, remeneu i trieu entre les opcions que proposen els restaurants d’aquesta ruta gastronòmica i seleccioneu el menú de quatre tapes selectes que somieu devorar. Feu la comanda i... a esperar! Al cap d’una estona rebreu el menú que hàgiu escollit acompanyat de les dues cerveses Estrella Damm. I si ho preferiu, també podeu recollir la vostra selecció al mateix restaurant.
Continueu llegint, que us avancem tots els platets que trobareu en els 20 restaurants!

1. Aspic

Un local en què respecten al màxim el sabor dels productes i on barregen les tècniques avantguardistes amb la cuina tradicional. A Aspic us proposen començar amb un steak tàrtar amb quenelle de foie i fruits secs, seguit d’una torrada amb pecorino trufat i mel de trufa i un ànec amb panko i salsa Hoisin. A més de les dues cerveses Estrella Damm!

  • Preu: 35 euros.
  • Si preferiu anar-ho a buscar, l’adreça i l’horari són: carrer del Dr. Ferran, 23, de dilluns a dissabte de 9 a 21 h i diumenges de 9 a 15 h.

2. La Mundana

Una vermuteria gastronòmica situada al bell barri de Sants. A La Mundana, els plats estan inspirats en sabors amb influències japoneses, franceses i mediterrànies, sense oblidar-se de les essències tradicionals d’aquí. Per aquesta campanya, us proposen ni més ni menys que una deliciosa burrata fumada, chutney de carabassa, peres i garapinyades; dues irresistibles croquetes de rostit; costelles coreanes, gingebre confitat, coriandre i cacauets de mel; i porros escalivats, vinagreta de cendra i formatge idiazabal. Perfecte per maridar amb les cerveses Estrella Damm, també incloses.

  • Preu: 35 euros.
  • Si preferiu anar-ho a buscar, l’adreça i l’horari són: carrer del Vallespir, 93, de dilluns a diumenge de 13 a 15.30 h i de 20 a 22 h. 

3. Els Pinxus

Com bé diu el seu nom, aquí trobareu molts pinxos i una cuina mediterrània d’alta qualitat i elaborada amb molt d’amor. Per aquest mes de novembre i desembre, Els Pinxus us porten, de primer, ous estrellats amb formatge de cabra, sobrassada i mel, un assortiment de croquetes (on en trobareu de bacallà, pernil, cua de bou, lluç i gambes, gorgonzola i ceps), unes xips d'albergínia amb mel i llima i el plat estrella de la casa, els pinxos! I no un parell, no, 6! De tàrtar de fuet de Vic amb tomàquet cherry i oli d’oliva; de secret ibèric amb brie, trufa negra i sofregit; de foie, pernil d'ànec, confitura de figues i reducció de Porto; de truita de patates amb ceba i tomàquet; de formatge de cabra, confitura de tomàquet, sobrassada i reducció de Porto; i d'hamburguesa 100% vedella, ceba caramel·litzada, maionesa, dues mostasses i confitura de pebrot vermell. A més de les dues cerveses Estrella Damm!

  • Preu: 35 euros.
  • Si preferiu anar-ho a buscar, l’adreça i l’horari són: carrer de Marià Cubí, 81, de dilluns a dissabte de 13 a 16 h i de 19.30 a 22.30 h.

4. Bronzo Bar e Cucina

Bronzo Bar e Cucina és una taverna veneciana on elaboren platets amb receptes vingudes directament d’Itàlia. Us llepareu els dits amb els seus plats de temporada, pastes fresques fetes a casa i elaborades amb productes frescos, tant locals com de diferents regions italianes. I per aquesta ocasió, us han preparat un menú que consisteix en un primer de stracciatella i pesto seguit d’un cor de burrata amb pesto, tomàquets datterino i ruca. Un deliciós steak tàrtar clàssic d’en Harry, croquetes de pollastre rostit amb maionesa Cèsar. Ens cau la bava! I per acabar, gnocchis casolans amb salsa de mantega, sàlvia i parmesà. Mamma mia, que bé combinarà amb les cerveses Estrella Damm!

  • Preu: 35 euros.
  • Si preferiu anar-ho a buscar, l’adreça i l’horari són: carrer de Còrsega, 307, de dilluns a dissabte de 13.30 a 15.30 i de 20.00 a 22.30 h.

5. Via Granados

Braseria, cuina tradicional i cuina contemporània. Què més es pot demanar de Via Granados? Les seves tapes i platets conserven els sabors tradicionals i hi sumen tocs avantguardistes. Per aquesta ruta gastronòmica des de casa, a més de dues cerveses Estrella Damm, han preparat unes patates braves marca de la casa, uns calamarsons a l’andalusa, un assortiment de 4 croquetes d'en Pere (2 de pernil i 2 de ceps), delícies de camembert i un tàrtar de salmó i alvocat. Nyam!

  • Preu: 33,5 euros.
  • Si preferiu anar-ho a buscar, l’adreça i l’horari són: carrer d'Enric Granados, 67, de dilluns a diumenge de 13 a 16 h i de 20 a 23 h

6. Arume

Aquí trobareu cuina gallega, contemporània i amb un gran interès per agafar inspiració d’altres llocs del món. El premiat xef Manuel Núñez és qui prepara els gustosos plats d’Arume que, per aquesta ocasió, us porta carxofes temperades, sardina fumada, formatge San Simón i codony; empanada de zorza; tàrtar de vedella gallega, pa carassatu i confitats; i un caneló d'albergínia, compota de poma i formatge fumat que us farà llepar els dits. I, per descomptat, dues cerveses Estrella Damm

  • Preu: 35 euros.
  • Si preferiu anar-ho a buscar, l’adreça i l’horari són: carrer d'En Botella, 11, de divendres a diumenge de 13 a 15.30 i de 20 a 23 h.

7. Bistrot Levante

Al Bistrot Levante abracen moltes cultures gastronòmiques diferents: receptes mediterrànies, tocs de l’Orient Mitjà i molt d’amor evocat en cada plat. El mateix que podreu trobar en la seva oferta: hummus Levante, amb pinyons, tomàquet kumata i oli d'oliva; unes delicioses pastanagues picants amb reducció d'espècies de taronja, iogurt grec, dukkeh i glacejat de chiles vermells; mandonguilles de corder ecològic del Pirineu, guisades a baixa temperatura; crema de formatge feta i xips de pita; i, per acompanyar, dos pa pita amb Zaatar i dues cerveses Estrella Damm.

  • Preu: 35 euros.
  • Si preferiu anar-ho a buscar, l’adreça i l’horari són: placeta de Manuel Ribé, 1, de dimecres a divendres de 12 a 16 h i de 19.30 a 23 h. Dissabte de 12 a 17 h i de 21.30 a 23 h.  I diumenge de 12 a 17 h.

8. El Chigre 1769

A El Chigre 1769 trobareu dues terres, dues llengües i dues cuines: la catalana i l’asturiana, sempre elaborada amb productes de proximitat. Maridat amb dues cerveses Estrella Damm, el menú que han preparat per aquesta ruta gastronòmica combina verdures escalivades a la brasa amb sardina fumada; quatre bombes “picantonetes”; musclos a la brasa; i arròs negre amb gamba vermella i allioli.

  • Preu: 35 euros.
  • Si preferiu anar-ho a buscar, l’adreça i l’horari són: carrer de la fusina, 5, de dilluns a diumenge de 12 a 20 h.

9. Casa de Tapas Cañota

A Casa de Tapas Cañota estan especialitzats, com bé podeu saber pel nom, en l'art de la tapa. Hi fan de marineres amb inspiració gallega i platets diferents i creatius que ens fan gaudir dels petits plaers. Igual com ho farà el menú que podreu demanar: una ensalada russa feta del dia; quatre croquetes cremoses de pernil ibèric; quatre croquetes de bacallà, tendres i cruixents; braves de patata gallega, cuinades al forn, amb salsa de l'Albert Adrià i un allioli lleuger; i per acabar, aletes atòmiques picants. I tot, amb dues cerveses Estrella Damm!

  • Preu: 35 euros.
  • Si preferiu anar-ho a buscar, l’adreça i l’horari són: carrer de Lleida, 7, de dimecres a dissabte de 13 a 15.30 h i de 20 a 22.30 h. Diumenge de 13 a 15.30 h. Dilluns i dimarts tancat.

10. El Filete Ruso

Aquí regna la qualitat dels ingredients! És per això que a El Filete Ruso només trobareu plats elaborats amb productes de temporada, ecològics i de mm 0. Com el menú que us tenen preparat: bomba de la Barceloneta feta amb carn picada ecològica del Salt del Colom i patata panadera; steak tàrtar de carn ecològica del Salt del Colom, ou ecològic de Calaf i taperes de Ballobar; tires de pollastres arrebossat ecològic, de la Torre de l’Erbull, amb salsa mostassa; les clàssiques braves d'El Filete Ruso amb més de deu anys d'història; i dues cerveses Estrella Damm.

  • Preu: 35 euros.
  • Si preferiu anar-ho a buscar, l’adreça i l’horari són: carrer d’Enric Granados, 95, de dijous a diumenge de 13 a 15.30 h i de 20 a 22.30 h.

11. Granja Petitbo

A la Granja Petitbo la gastronomia catalana, europea i mediterrània es fusionen en deliciosos plats, tapes originals i entrepans vegetals que estan boníssims! Acompanyats de dues cerveses Estrella Damm, han preparat calamarsets amb salsa tàrtara; un bikini trufat de gall dindi brasejat i formatge havarti; un hummus napolità amb bastonets; i boles cruixents de iuca i formatge raclette.

  • Preu: 27 euros.
  • Si preferiu anar-ho a buscar, l’adreça i l’horari són: passeig de Sant Joan, 82, de dilluns a diumenge de 10 a 21 h.

12. El Nacional Barcelona

El Nacional Barcelona, aquell racó amagat del passeig de Gràcia que impressiona des del seu exterior al seu bonic interior, on busquen les millors receptes i productes de la península. Per aquesta ocasió, el menú que us porten compta amb una bomba de la Barceloneta; ensalada russa; mandonguilles amb sèpia; quatre croquetes de pernil ibèric; i pa de coca amb tomàquet. I, com sempre, amb dues cerveses Estrella Damm!

  • Preu: 32 euros.
  • Si preferiu anar-ho a buscar, l’adreça i l’horari són: passeig de Gràcia, 24, Bis, de dilluns a diumenge de 13 a 16 h i de 19 a 23 h.

13. Restaurantes Hofmann

La cuina de Hofmann fusiona estils tradicionals, amb marcades arrels mediterrànies, la millor selecció de producte i una proposta de cuina catalana elaborada amb les tècniques més innovadores. Si us animeu a demanar el menú que tenen preparat per aquesta ruta gastronòmica des de casa, tastareu uns dumplings de porc, gingebre, api i pebre de sichuan; un dau de bacallà confitat a la manresana; cochifrito amb patates especiades i salsa tàrtara; i un sandvitx d'albergínia i formatge de cabra, maridat amb dues cerveses Estrella Damm.

  • Preu: 35 euros.
  • Si preferiu anar-ho a buscar, l’adreça i l’horari són: carrer de la Granada del Penedès, 14-16  de dilluns a divendres de 13 a 15 h.

14. Viana

Sabeu què els agrada, a Viana? La bona cuina i els plats fets amb cura i sense pressa. D’aquí que el que sempre hi trobem sigui una proposta gastronòmica amb productes de qualitat i una carta internacional que no oblida la tradició espanyola. El menú que proposen consta d’un cebiche de corbina i gamba amb mango; daus de tonyina marinats en soja amb poma i alvocat; wrap de pollastre cruixent amb poma rostida, camembert i vinagre de mostassa i mel; i linguine amb pop, gambes, musclos i calamarsets amb la seva tinta. I tot, amb dues cerveses Estrella Damm!

  • Preu: 30 euros.
  • Si preferiu anar-ho a buscar, l’adreça i l’horari són: carrer dels Escudellers, 24, de dijous a dilluns de 20 a 23 h. De divendres a diumenge de 13 a 16 h.

15. La Tere Gastro Bar

La Tere Gastro Bar és un racó gastronòmic on trobareu fusions de cuina local i tendències actuals, sempre amb el bon gust que els caracteritza i ingredients frescos. Aquests dies, us ofereixen gaudir de dues Estrella Damm amb patates deluxe amb allioli trufat; coca d'escalivada amb formatge de cabra; pastís de salmó amb salsa creole; i cachopo amb pernil ibèric i formatge raclette. 

  • Preu: 35 euros.
  • Si preferiu anar-ho a buscar, l’adreça i l’horari són: carrer de Riego, 25, de dimecres a divendres de 20 a 23 h. Dissabte i diumenge de 13 a 15.30 h i de 20 a 23 h.

16. Passeig

Qualitat, modernitat i inspiració! A Passeig elaboren platets basant-se en una bona selecció de productes i en una cuina mediterrània amb tocs de cuina francesa. Aquestes setmanes us portaran el seu menú de croquetes casolanes de pernil ibèric; bunyols de bacallà amb llàgrima d'alvocat; costella glacejada a la mel i mostassa; hummus de moniato amb xips; i bikini de pernil ibèric, formatge i trufa. Plats que combinen perfectament amb les cerveses Estrella Damm.

  • Preu: 30 euros.
  • Si preferiu anar-ho a buscar, l’adreça i l’horari són: carrer de Còrsega, 300, de dilluns a divendres de 8 a 21.30 h. Dissabte de 9 a 21.30 h.

17. Lolo més que vins

A Lolo més que vins, tot el que trobareu serà el resultat de combinar cuina catalana amb sabors exòtics per aconseguir una proposta culinària internacional amb tot el sabor del barri de Sants. Voleu saber què us portaran per a aquesta ocasió? Albergínies en tempura amb maionesa de soja; calamars a l’andalusa; un entrepà cubà de porchetta i formatge provolone; i un wok de presa ibèrica amb salsa hoisin. Brindeu amb dues cerveses Estrella Damm, també inclosa.

  • Preu: 35 euros.
  • Si preferiu anar-ho a buscar, l’adreça i l’horari són: carrer de Riego, 18, de dimecres a divendres de 20 a 23.30 h. Dissabte i diumenge de 13 a 15.30 h i de 20 a 23 h.

18. Entrepanes Diaz

A diferència del que ens diu el nom, a Entrepanes Diaz no només us esperen entrepans. També tapes que us enamoraran! Aquestes setmanes, si us animeu a demanar el seu menú, degustareu una ensaladilla de Cadis amb tonyina en escabetx, patata, pebrots i maionesa; croquetes casolanes de pollastre; un entrepà de calamars, amb pa del Forn Sant Josep, maionesa de tinta de calamar i maionesa clàssica; dues tortitas de gambetes; i pepito de vedella amb salsa de formatge manxec i pebrot rostit. Un gran menú per acompanyar amb dues grans cerveses, l’Estrella Damm que vindrà inclosa!

  • Preu: 35 euros.
  • Si preferiu anar-ho a buscar, l’adreça i l’horari són: carrer de Pau Claris, 189, de dimecres a diumenge de 13 a 16 h i de 19 a 23 h.

19. Ventuno

Entrar a Ventuno és entrar a Itàlia, i ara el país de la pasta arribarà a les vostres llars. Ofereixen tapes i platets de cuina italiana i mediterrània, sempre amb una bona base de productes de qualitat i elaborats al 100% de manera casolana. I per aquesta ocasió, juntament amb dues cerveses Estrella Damm, us proposen braves casolanes; patata fresca, salsa brava casolana i salsa allioli, amb trufa; albergínies fregides amb salsa de formatge de cabra; burrata amb mesclum d'enciams, nous, tomàquet fresc i salsa Mòdena; i un hummus amb llagostins.

  • Preu: 35 euros.
  • Si preferiu anar-ho a buscar, l’adreça i l’horari són: carrer de la Granada del Penedès, 14-16  de dilluns a divendres de 13 a 15 h.

20. Xanc i Meli

A Xanc i Meli us portem els aires de Cadaqués en forma de tapes i platets que ofereixen diferents especialitats de la cuina catalana. Com el que us tenen preparat per les setmanes vinents! Braves amb segell Xanc i Meli, allioli suau i ben picants; dos bunyols de bacallà cruixents per fora i esponjosos per dins; mandonguilles casolanes de vedella i porc, guisades amb tomàquet i pèsols molt dolços; sardines fresques escabetxades al vinagre de Xerès amb farigola, llorer, alls, bitxo i pebre vermell de la Vera. Brindeu per aquest àpat amb les dues cerveses Estrella Damm incloses!

  • Preu: 28 euros.
  • Si preferiu anar-ho a buscar, l’adreça i l’horari són: carrer de Francolí, 53, Local 1, de dimarts a dissabte de 13 a 15 h i de 20 a 22 h.
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat