Ruta del Bacallà 2017

  • Restaurants
Publicitat

Time Out diu

Un clàssic abans de Quaresma: torna la Ruta del Bacallà, aquesta vegada en la seva cinquena edició. Fins al 26 de març, alguns dels millors restaurants de Barcelona ofereixen menús gastronòmics en què el bacallà talla l’ídem –entre 22 i 32 euros, maridats amb Inèdit Damm–i platets a sis euros. Són elaboracions que van des d’allò més tradicional (el bacallà de Quaresma del Bilbao) fins a la cuina d’autor, com la pizza al pil-pil del Pepa Tomate Mandri (foto).

Així, podem aprofitar per menjar, pel molt ajustat preu de 32 €, a temples de l'alta cuina tradicional com Ca l'Isidre, i gaudir d'un menú amb cigrons estofats amb ventresca de bacallà i melós de vedella i parmentier, amb postres i cervesa, o passar pel Semproniana i recordar la frescura i el salero de l'Ada amb plats com el bacallà amb melmelada d'olives negres. Altres cases que faran menú sencer són el Bravo 24, el Suquet de l'Almirall o Terra Ca la Nuri. Ho fan amb el platet El Chigre, La Ramona i Totora, entre d'altres.

I les millors bacallaneries de Barcelona oferiran tastets a un euro: Bacalalo, Bacallà i requisits Fradera, Bacallà Tarrés, Bacallaneria Loli i Andrés, Perelló 1898, Pesca Salada Crusellas i Saladitos. Enguany el periodista Albert Om –que des del 2016 condueix el programa Islàndia– ha estat nomenat bacallaner novell, la cara del cicle. Més informació a rutadelbacalla.cat

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà