La incorporació més recent a la nissaga de Ca La Nuri és el Sal Mar, una actualització dels postulats d’aquest grup de cuina marinera que el 2022 va complir 60 anys i va passar a dir-se Família Nuri. En pocs restaurants a la sorra hi trobareu una proposta tan enfocada al públic local: arrossos i peix fresc a preus no abusius, amb toc mestre del xef David Noguera, fill de la casa. Entre setmana, baixeu a la Barceloneta per gaudir d’un menú de migdia, a 16 euros, impecable; et porten una paella per a un amb sèpia, calamars i tirabecs, que per sabor i generositat et recorda l’arròs de la mare.
I per allò d'afegir un toc internacional, hi ha un apartat de la carta amb 'gyozas' i tacos, però aquí allò que emociona és el peix fresc, o arrossos superlatius invenció de la casa, com per exemple un arròs d’ànec confitat amb cirerols rostits a la mel. I si no voleu experimentar, doncs la clàssica paella del Senyoret. Val a dir que a Barcelona no es pot menjar (bé) més en primera línia de mar que aquí.