L'hotel W Barcelona ha renovat l'espai i la carta del seu Salt Restaurant. Per definir el canvi en poques paraules, Mediterrani en vena. Aposten fort pels productes frescos de temporada i d'alta qualitat i combinen la tradició gastronòmica local amb les tècniques culinàries més contemporànies. Com es tradueix això en plats? Als entrants no hi falten la bomba de la Barceloneta, les truites obertes, com la de gambes i allioli d'herbes, ni les amanides de Km0. Però el veritable protagonista de la carta són els arrossos, com el de sípia i gamba vermella de Huelva i l'arròs negre amb tinta de calamar i bacallà. L'homenatge al nostre receptari comença amb un ritual de benvinguda; una degustació de tres sals diferents amb oli i pa. I acaba amb exquisides postres, com la crema catalana amb carquinyolis i el bracet de nata i rovell cremat.
Més novetats. Han dividit el local en dos espais totalment diferenciats (l'interiorisme és de premi); Salt Restaurant i Salt Beach Club. Aquest últim se centra en la cocteleria d'autor inspirada en la costa barcelonina i ofereix una carta de tapes més informal. Tot això, i com sempre, a un dels racons més privilegiats de la ciutat i a tocar del mar.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video