Salvaje Barcelona, obert la primavera del 2021, és el segon restaurant que l'empresa de restauració Grupo Salvaje obre a Espanya. El primer es va inaugurar a Madrid el febrer de 2020 i va aconseguir una cosa que sembla impossible: triomfar i consolidar-se en la pitjor catàstrofe sanitària dels últims cent anys amb una oferta de luxe.
Ocupa els 2.000 m² que va deixar vacant Bellavista del Jardín del Norte, el restaurant de Leo Messi i Grupo Iglesias, i ha portat la immensitat de la ubicació a un terreny selvàtic, però no menys espectacular, amb elements vegetals, animals i escultures. El menjar és a càrrec del xef veneçolà Fermín Azkue, que defineix la proposta com a defineix a cuina "ànima llatina, de pares bascos, i amb un bagatge ple d'Europa". Aquí hi trobareu sushi fastuós, de producte superlatiu i mires àmplies –amb forta influència mediterrània i incursions a la cuina nòrdica– i una robata, una brasa japonesa de llenya, a més d'arròs i fideus, tapes de fusió i un petit però abracadabrant apartat vegetarià. A la taula, proteïna noble: vaca rossa gallega, vedella wagyu, carrabiners, saló salvatge d'Alaska o tonyina vermella del mediterrani. Aquest és un restaurant-club que té espectacle cada nit que obre: go-gos, bengales, i a remenar el cul (si la normativa ho permet) amb un còctel abracadabrant a la mà.