Quan van obrir, la primavera del 2022, aquests joves van tenir el bon gust de citar Ginsberg: "Mengem sandvitxos de realitat". Amb una estètica de 'hipsterisme' auster –res del multicolorisme cuqui del 'brunchample'–, en Julià Freixas comanda un restaurant d'entrepans excel·lent i artesà, on tot es fa des de zero, tot és de proximitat i gasta uns preus ajustats.
Des de l'entrepà de porc desfilat –un caramelet de deu hores de cocció amb salsa barbacoa casolana– fins a un exquisit pastrami en pa de motlle. El tall, fet a Girona, proporciona la rotunditat i cosa suau que t'esperes del rei de l'entrepà made in USA. Un altre 'best-seller' de la casa és l'entrepà de tàrtar en pa de brioix, que enlloc de salsa tabasco porta 'siracha'. Aquest és un lloc per a l'autoindulgència: res millor que devorar el teu entrepà compartint unes braves XXL o uns 'nuggets' de pollastre.