En Toni Pol i la Nicoletta Acerbi, els amos del Due Spaghi, han expandit negoci amb el Santo Porcello, un bar d’entrepans italians porta amb porta. Poc coneguts a Barcelona, els panini són
una mescla curosa d’embotit, verdura, formatge i salseta. El pa, clau del triomf, és fet a mida per la Yellow Bakery. I quan tastes una meravella com el Bologna Grossa –amb pesto de pistatxo, mortadel·la de veritat, suau formatge scamorza fumat i oli balsàmic– entens
què vol dir això de mesclar amb cura. En Pol és un filòsof i erudit de l’entrepà i vehicula aquest coneixement en unes deu receptes exquisides (el Gambardella, amb porchetta i verdures brasejades, és l’altre must de la casa).
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Sepúlveda, 151
- Barcelona
- 08011
- Transport
- M: Urgell
- Horaris
- De dt. a ds. de 9.30 a 23.30 h. Dg. de 12 a 16 h.
Discover Time Out original video