En plena Eixample trobareu un local on la tradició i la modernitat es fusionen en arquitectura i gastronomia. El bar restaurant Season transmet una essència i ambient industrial únic: el local s'aixeca sobre un edifici construït el 1899 i els seus murs estan complementats amb els frescos de l'artista Xavier Bartumeu, molt ben introduïts en l'estètica global de l'espai.
Season treballa amb productes de qualitat, de proximitat i de temporada com a matèria primera i el seu xef, Carles Torrabadella ha ideat un munt de tapes per compartir amb la cuina mediterrània com a base combinada amb pinzellades d'altres gastronomies del món i tendències avantguardistes. Hi trobareu plats molt variats i per a tots els gustos i necessitats, amb opcions veggies, veganes i pels més carnívors perquè els vostres paladars gaudeixin com mai alhora que cuideu de la vostra salut.
A més, tant donen importància a la gastronomia com a la beguda, és per això que per Season el vi és un element indispensable a l'hora d'acompanyar els seus plats. Aposten pel vi català i nacional amb una àmplia carta de vins de proximitat que arriben al local mantenint el seu gust i propietats gràcies al fet que el transport és molt més senzill. Hi trobareu des de clàssics fins a vins ben especials de cellers poc coneguts, però de gran qualitat.
I si sou dels que preferiu un bon còctel, els mestres coctelers de Season us prepararan una gran quantitat de còctels: des dels més típics fins als més innovadors. A més, també hi podreu demanar còctels sense alcohol, elaborats amb ingredients beneficiosos per l'organisme.