La pizzeria Senza Glutine de la cadena Grosso Napoletano representa el primer exemple de pizza napolitana lliure de gluten a Barcelona. No són l'única pizzeria sense gluten de la ciutat, però el fet diferencial és que replica la massa napolitana clàssica amb una fidelitat esbalaïdora: aconsegueixen aquesta elasticitat típica i la vora grossa amb una massa a base de farina de cereals sense gluten com l'arròs, blat de moro i blat sarraí, i un procés de doble fermentació.
Una gràcia de la pizza sense gluten per al no-celíac –a banda que a la panxa et cau més lleugera– és que el sabor neutre de la massa sense gluten –la massa de pa i farina de blat té un sabor més intens i àcid– realça el sabor de la cobertura. Si el producte és bo, i el seu ho és, et cruspirás delícies com una pizza de salami picant i mozzarella 'fiordilatte' o la Gran Borghese, amb crema de tòfona i ceps, xampinyons a les herbes, mozzarella 'fiordilatte' i speck. El local és una delícia: capacitat per a 104 comensals amples a l'interior i 16 a la terrassa, distribuïts a una sala 245 m amb aires de loft industrial, 2 i un espai exterior de 16 m².