Ressenya

Sergi de Meià (TANCAT)

4 de 5 estrelles
  • Restaurants | Cuina creativa
  • preu 3 de 4
  • Sant Gervasi - Galvany
  • Crítica de Time Out
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

Sergi de Meià –el xef i el restaurant– han tornat a Barcelona. I que un dels grans impulsors del km 0 i l’slow food reobri la paradeta és un motiu d’alegria. Encara més si tenim en compte que ha radicalitzat la seva pràctica i filosofia: ell mateix porta la majoria dels productes del seu poble (Vilanova de Meià) i rodalies, i mitjançant estricta temporalitat reinventa plats de llibres de cuina catalans de fa 500 anys o de l’any passat.

Com per exemple, un colomí amb bacallà i fajol, un mar i muntanya de personalitat abassegadora i alhora delicada on el colomí, sobre un guisat de tripa de bacallà, és un festival de textures i coccions (i et menges el mateix fajol cruixent que ha alimentat el colomí. O un indescriptiblement bo guisat d'ovella xiqueta amb verdures de temporada que xaieja en boca d'una manera plaent, amb suavitat i de contrast amb les verdures al punt. 

Detalls

Adreça
Carrer de Laforja, 83
Barcelona
08021
Transport
Diagonal (M: L3, L5)
Horaris
Dl. i dg. tancat. De dt. a ds. de 13 a 15.30 i de 20 a 22.30 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà