El pàdel és un esport, no ja de moda, sinó transversal: el va inventar la jet-set internacional, el va posar de moda José María Aznar, però avui en dia hi juga tot Déu, des d'advocats de l'estat fins a simpatitzants de la CUP. Sabadell és una plaça forta del tema. I ara bé, l'Indor Pàdel Sabadell ha tingut el bon senderi d'encarregar la gestió del seu bar-restaurant als amics del restaurant Sifó del Raval, un dels millors restaurants (argentins o no) de Barcelona.
El Sifó IPS és un bar argentí d'entrepans, amb el toc, el producte i el saber fer habitual d'aquests mestres de la graella. Això vol dir que us hi trobareu barbaritats entre pa i pa fetes de manera subtil, com per exemple el 'lomito cordobés' –un entrepà de filet de bou amb tomàquet, enciam, ou, pernil, pebrot i formatge!– o un dels millors 'choripanes' que tastareu a Espanya. No només entrepans: també hi ha un apartat de tapa mediterrània (les braves són memorables), croquetes, empanades i fins i tot un plat d'ojo de bife o milanesa amb patates fregides. I un dels èxits de la casa del Raval: lletons de vedella cruixents amb salsa de mostassa de Dijon i Lima. El menjador és ample i càlid, lluny del fet impersonal del bar de gimnàs.