Just a cent metres de la Sagrada Família, Single Fin és un restaurant al qual val la pena recórrer en un barri on a vegades costa distingir que té cara i ulls i què va dirigit exclusivament al passavolant turístic. Aquest local és producte del viatge que va fer en Pol Ballart per Oceania i Àsia, on es van apassionar pel format de plats saludables en bol, sobretot d'herència hawaiana i del sud-est asiàtic.
Davant l'oferta creixent d'aquesta cuina a Barcelona, ha decidit apostar per l'honestedat i la proximitat; compaginen el producte de proximitat i ecològic, com tonyina i salmó comprats al mercat del Ninot, mesclat amb productes més llunyans, com l'edamame i el xiitake. Val a dir que tenen trets diferencials que els enlairen per damunt dels restaurants de 'pokes' en sèrie: cuiners que treballen amb salses casolanes i producte premium, com els ous de salmó, 'toppings' cuinats o amb cocció, o mangos que han madurat a l'arbre, i no pas al vaixell. I a més d'oferir plats com 'pokes' d'autor o oferir-te la possibilitat de fer la teva combinació, han innovat amb els seus 'hot broth': una fusió de caldo japonès i mediterrani, entre el 'poke' calent i el ramen saludable.