Dos Palillos
Situat a la Casa Camper Barcelona, al cor del Raval, el Dos Palillos és un dels restaurants MICHELIN més moderns i originals. Com deia el nostre estimat crític gastronòmic Pau Arenòs, el Dos Palillos és ‘alta cuina petita, mínima expressió, màxim contingut’. A càrrec del xef Albert Raurich, format en l’esperit del Bulli, però amb inclinacions creatives més asiàtiques, i secundat pel xef Takeshi Somekawa, la cuina del Dos Palillos fusiona les tapes asiàtiques amb les ibèriques fent que la mare del tot sigui el producte base, el gran protagonista i sempre de gran qualitat.
El resultat són tapes espectaculars a la japonesa, que es poden degustar dempeus, en una barra que envolta una cuina oberta, o a les disputades taules, que cal reservar amb temps d’antelació. A MICHELIN Days proposen dos tipus d’ofertes exclusives i a molt bon preu: una pels migdies i una altra per les nits, totes dues amb còctel de benvinguda ofert pel xef.