Sis restaurants amb estrella MICHELIN a preu de ganga!

Creus que no t’arriba la cartera per anar a un restaurant amb estrelles de la guia MICHELIN? Doncs ara, la MICHELIN Days t’ho posa fàcil i t’ofereix propostes exclusives que són tota una temptació, no te les perdis!
Dos Palillos
Foto: Time Out Barcelona
Time Out per a MICHELIN Days
Publicitat

A Barcelona, com a moltes altres ciutats d’Europa, tenim restaurants amb cartes sublims i plats d’escàndol, que han merescut l’entrada per la porta gran a la guia MICHELIN amb una, dues o tres estrelles. I ara, per fer accessibles aquests restaurants al públic general, s’ha creat la MICHELIN Days, una plataforma on-line que cada setmana llança ofertes exclusives d’allò més apetitoses. Proposen tastar un sopar o un dinar en un dels restaurants de la guia MICHELIN a preus reduïts, amb ofertes que varien a diari i que cal consultar. A més, molts dels packs inclouen avantatges exclusius, des de la copa de benvinguda i el maridatge del menú amb vins escollits, a una visita als cellers amb el somelier de la casa o una trobada amb el xef que ha endinsat el restaurant en el paradís de les estrelles. Per a registrar-te, basta el teu mail i una contrasenya a l’ús, i no et bombardegen la safata d’entrada amb missatges, sinó que esperen a que siguis tu qui s’espavili. Les ofertes en curs tenen una limitació de capacitat i un temps concret per aconseguir-les, així que no t’ho pensis gaire! I no t'entestis en trucar directament al restaurant, perquè són promocions exclusives per a MICHELIN Days... Et proposem sis restaurants de Barcelona on, si els veus en promoció, has de reservar ipso-facto!

Restaurants MICHELIN Days BCN

Dos Palillos

Situat a la Casa Camper Barcelona, al cor del Raval, el Dos Palillos és un dels restaurants MICHELIN més moderns i originals. Com deia el nostre estimat crític gastronòmic Pau Arenòs, el Dos Palillos és ‘alta cuina petita, mínima expressió, màxim contingut’. A càrrec del xef Albert Raurich, format en l’esperit del Bulli, però amb inclinacions creatives més asiàtiques, i secundat pel xef Takeshi Somekawa, la cuina del Dos Palillos fusiona les tapes asiàtiques amb les ibèriques fent que la mare del tot sigui el producte base, el gran protagonista i sempre de gran qualitat.

El resultat són tapes espectaculars a la japonesa, que es poden degustar dempeus, en una barra que envolta una cuina oberta, o a les disputades taules, que cal reservar amb temps d’antelació. A MICHELIN Days proposen dos tipus d’ofertes exclusives i a molt bon preu: una pels migdies i una altra per les nits, totes dues amb còctel de benvinguda ofert pel xef.

Roca Moo (Hotel Omm)

La filial barcelonina dels germans Roca, el Roca Moo, amb seu al cosmopolita i cèntric Hotel Omm, és un dels plats forts que presenta amb oferta exclusiva la MICHELIN Days. Amb una cuina hereva del Celler de Can Roca, considerat entre els tres primers millors restaurants del món, l’experiència promet!

L’àpat, sigui dinar o sopar, comença a la barra, des d’on es pot veure l’equip del xef Juan Pretel treballar en directe. El menú degustació creat exclusivament per a MICHELIN Days ofereix un tast per sabors mediterranis transformats en plats de luxe, maridats amb vins escollits pel somelier de la casa, i inclou una copa a la terrassa, tot un privilegi!

Xerta

La millor cuina del Delta de l’Ebre es va obrir camí a Barcelona de la mà del xef Fran López al restaurant Xerta, ubicat a l’hotel Ohla! I el resultat, amb plats que combinen el sabor fresc dels productes del mar amb creacions innovadores, va ser tant espectacular que li va valer una estrella MICHELIN. En un espai privilegiat de l’Eixample, amb vistes sobre la ciutat, el Xerta rep els clients de MICHELIN Days amb una copa de cava de benvinguda i unes ostres del Delta de l’Ebre, com cal en un restaurant que abandera la millor cuina tarragonina. El menú degustació inclou especialitats a base de sardines, caviar, angules, llagostins i, com no, arròs, preparat amb condiments insospitats. Només amb l’aroma ja val la pena pagar el preu de l’oferta!

Dos Cielos

Des del 2008, la cuina refinada, personal i tremendament actual dels germans bessons Sergio i Javier Torres és l'absoluta protagonista del restaurant Dos Cielos, ubicat en un espai espectacular, a la planta 24 de l'Hotel Melià Barcelona Sky. Una cuina oberta en un ampli menjador d'estètica zen, que dóna als xefs i al seu equip el protagonisme que es mereixen, i que els hi ha valgut l'estrella MICHELIN. Les seves creacions, que valoren el producte per sobre de tot, sempre de primeríssima qualitat, són senzilles i alhora sublims, ja que busquen potenciar els sabors naturals i contrastar-los de forma innovadora i sempre sorprenent. A més d'assaborir-les, els clients de MICHELIN Days podràn degustar en exclussiva un còctel a la terrassa de disseny avantguardista del restaurant, des d'on es contempla la ciutat amb vistes de 360º.

Hisop

La cuina catalana contemporània del restaurant Hysopa, que valora els productes de temporada autòctons de la nostra terra i els eleva a la màxima potència gastronòmica, també ha valgut el reconeixement de la guia MICHELIN. La seva carta varia en funció de l’estació de l’any i es renova contínuament en funció dels productes que es troben al mercat, i l’ofereixen, a més, en un entorn íntim i despullat de qualsevol superficialitat. A MICHELIN Days es poden trobar amb preus d’oferta dos tipus de promoció: una amb un menú degustació fet a mida pels clients de la plataforma, amb copa de cava i brindis amb el xef, i una altra que afegeix, a més, un maridatge de vins presentats pel somelier de la casa.

El Cel de les Oques

Més enllà de la ciutat, en l’arc metropolità, també hi ha restaurants que han valgut l’interès de la guia MICHELIN, per la seva excel·lència, i que la plataforma MICHELIN Days fa accessible a tothom. Un dels més destacats és el Cel de les Oques, al centre històric de Terrassa, que ofereix una cuina basada en els productes de proximitat d’alta qualitat, fent valer la marca Cuina Catalana. Fan cuina mediterrània de fusió d’alta qualitat, amb plats on destaquen els arrossos i els peixos. No en va, són uns dels membres destacats del Col·lectiu Cuina del Vallès.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat