No és una cafeteria, i encara menys un bar. És un taller amb les portes obertes, una invitació a viure d’una altra manera. La Carmen i en François es van trobar en aquell moment vital que t’ho replanteges tot i van decidir fer-ho plegats. Van començar a rumiar quina relació tenim amb el que mengem, les inèrcies, l’absurd de la indústria alimentària. Van veure que el moviment 'slow food' s’havia centrat molt en la gastronomia, però que quedava molt de camp per córrer en altres àmbits i amb l’assessorament i l’amistat dels torrefactors Coutume, de París, van ficar-se de cap al cafè d’especialitat.
El 2015 van engegar SlowMov i el nom ho diu tot: a poc a poc. Amb la preciosa torradora Giesen a la vista i una petita eixida encantadora, obren el taller perquè tothom hi pugui degustar els cafès de temporada d’arreu del món: practiquen el comerç directe. Són uns entusiastes i t’explicaran fil per randa el que vulguis de l’elaboració, de l’origen, dels mil matisos del cafè i de tot el que treballen (el pa, l’oli, la llet...). Si volem un món millor, ens calen més projectes així.