Sol Argentino és un restaurant argentí familiar que van obrir el desembre del 2022 la família Fogueira-Magallanes: pare, mare i filla. La idea que tenien era fer una braseria argentina, però la gent va començar a demanar milaneses, i van potenciar aquest apartat. Treballen peces de car de crostó de vedella –la bola de lomo argentina– ¡amb un gramatge proper al quilo! Hi trobareu les clàssiques, però també altres amb 'toppings' poc ortodoxos. Com per exemple, la de la casa, un monstre amistós amb vedella arrebossada (dues vegades), i gratinada amb mozzarella, recoberta de salsa de tomàquet, bacon, ceba caramel·litzada, dos ous fregits i escortada per patates fregides casolanes boníssimes. D'aquí en mengen cinc i no es quedaran amb gana!
També fan tot allò que t'esperes d'un restaurant argentí: bones i generoses empanades casolanes, brasa amb els talls tradicionals –tenen brasa de llenya!– i un apartat de tapes generalista que no té gens de mala pinta. El restaurant és ampli i de caràcter popular, ideal per a grups, i el presideix una fotografia enorme de l'Obelisc de Buenos Aires que proclama la seva argentitat a les quatre parets. I el menú de migdia, amb milanesa els dijous, és la mar de recomanable.