El restaurant de l’hotel Alexandra és una entitat càrnia de pes: Solomillo, dirigit pel connoisseur de la proteïna animal, Enrique Valentí. Aquí podeu demanar carn al pes de diferents races bovines (Salers, Black Angus, Frísia, Nebraska, rossa gallega, Wagyu...), i tot seguit triar el punt de cocció, la salsa (bearnesa, Café de Paris...) i guarnicions que poden ser amanides excel·lents, patates de fregit impecable o verdures. I el seu bar, a peu de carrer, és una xarcuteria d’embotit ibèric i català d’alta qualitat, amb 25 referències de formatges afinats. Recomanació estival: agafar una plaent borratxera de carn vermella –sense alcohol, però euforitzant– a la seva paradisíaca terrassa interior.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Mallorca, 251
- Barcelona
- 08008
- Transport
- M: Passeig de Gràcia
- Horaris
- De dt. a ds. de 13 a 15.30 i de 20 a 23 h. Dg. de 13 a 15 h. Dl. tancat
Discover Time Out original video