Cuiner a Soluna
Foto: SolunaSoluna

Ressenya

Soluna

4 de 5 estrelles
  • Restaurants | Japonesa
  • preu 3 de 4
  • Esquerra de l’Eixample
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

En Tappei Nii i la Diana Chen es van conèixer treballant al reputat Koy Shunka d’en Hideki Matsuhisa. A part d’enamorar-se, van prendre bona nota dels aprenentatges. El Soluna és un local sobri, de cuina oberta, barra, mobiliari de fusta, il·luminació tènue i tres menús de degustació. El Soluna (vuit plats, 56€), el Wagyu A5 (nou plats, 75€) i el Festival (deu plats, 89€). Comparteixen delícies com la navalla 'enoki', la pizza de cocotxes de bacallà, la gamba vermella amb vieria 'temaki', i el 'sashimi'. Es diferencien en la vedella japonesa Wagyu A5, l’ostra yuzu i la cigala en tempura. Les tres opcions valen la pena. Molt recomanable.

Detalls

Adreça
Casanova, 157
Barcelona
08036
Transport
Hospital Clínic (M:L5)
Preu
€€€
Horaris
Dl. a dc. de 20.30 h a 23 h, dj. a ds. de 13.30 h a 15.30 h i de 20.30 h a 23 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà