1. Casa Amàlia, Tête de Moine
    Foto: Roger Alsina | Casa Amàlia, Tête de Moine
  2. Casa Xica, Tête de Moine
    Foto: Roger Alsina | Casa Xica, Tête de Moine
  3. Windsor, Tête de Moine
    Foto: Roger Alsina | Windsor, Tête de Moine

Sopar de la gran final del Cheese Chef’s Challenge

Casa Amàlia Port Vell acull la final de la competició gastronòmica amb un menú degustació de formatge Tête de Moine AOP
  • Restaurants
Publicitat

Time Out diu

El dijous 27 de març, Casa Amàlia Port Vell es converteix en l’escenari de la gran final del Cheese Chef’s Challenge, una competició gastronòmica única per als amants del formatge. Sis restaurants finalistes entre tots els participants –Casa Amàlia, Casa Xica, Contracorrent, Cruix, Fonda Pepa, Insolent, Mantis, My Fucking Restaurant, Palo Verde i Windsor presentaran les seves millors creacions amb Tête de Moine AOP, un formatge suís artesanal conegut pel seu sabor suau i pel seu característic tall en fines rosetes.

Els assistents podran gaudir d’un exclusiu menú degustació que inclou aquests plats finalistes, maridats amb vins seleccionats per ressaltar els sabors del formatge. A més, l’experiència es completarà amb el famós pastís de formatge de Jon Cake, reconegut com un dels millors de Barcelona.

Un jurat d’experts gastronòmics valorarà les creacions i escollirà el xef guanyador, que tindrà l’oportunitat de viatjar a Suïssa per assistir als prestigiosos Cheese Awards.  Entrades disponibles per 48 € a la web de Casa Amàlia.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
casaamalia.com/mercatconcepcio/evento/
Adreça
Preu
48 €
Horaris
19.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà