El 'baozi' (o simplement bao) és un panet farcit i generalment cuit al vapor. Està elaborat amb un ingredient molt similar al pa i que és molt habitual en la gastronomia xinesa. El seu farciment pot ser de carn o de verdures i es pot servir amb qualsevol tipus d'acompanyament. El wok, segur que ja ho saps, és un saltejat de verdures, carns o peix cuinat amb una paella còncava molt utilitzada en la cuina xinesa. Aquest dos plats són les especialitats i el fil conductor de Wok and Bao: un nou concepte de cuina ràpida i saludable que compta amb influències de les tradicions i tècniques gastronòmiques de la Índia, Indonèsia, Tailàndia, Corea, la Xina i Japó. A Barcelona tenen un local al número 39 del carrer Tallers i un altre al carrer de l'Argenteria, 6.
Ara tens l'oportunitat de provar alguns plats de la casa amb el concurs que et proposem. El premi és per a dues persones i consisteix en un aperitiu per compartir, a escollir entre tots els de la carta (tenen 'edamame' picant, 'crackers' japonesos i 'kimchi' coreà, entre d'altres); dos baos per persona, a escollir, o bé un ramen o un wok de fins a tres ingredients i dos 'toppings' (pots atrevir-te amb el bao de marisc amb salsa 'sriracha', el bao fregit d'ànec, foie i salsa de taronja o amb el wok de quinoa, entre moltes d'altres temptacions saludables); i, per acabar, podreu triar un bao dolç per compartir –en tenen un de nou de nutella i plàtan a la sal!
No t'ho pensis més i omple el nostre formulari per ser l'afortunat en gaudir d'aquests plaers asiàtics saludables i originals! I, si vols saber més coses sobre Wok and Bao, a sota et donem detalls sobre el tipus de cuina que fan, el seu xef i el disseny dels locals.