Sortegem un impressionant àpat asiàtic a Wok and Bao

Participa al nostre concurs i fes-te amb un dinar o sopar farcit de plaers asiàtics per a dues persones. Cuina saludable i deliciosa a Wok and Bao!
wok and bao
Time Out en col·laboració amb Wok and Bao
Publicitat

El 'baozi' (o simplement bao) és un panet farcit i generalment cuit al vapor. Està elaborat amb un ingredient molt similar al pa i que és molt habitual en la gastronomia xinesa. El seu farciment pot ser de carn o de verdures i es pot servir amb qualsevol tipus d'acompanyament. El wok, segur que ja ho saps, és un saltejat de verdures, carns o peix cuinat amb una paella còncava molt utilitzada en la cuina xinesa. Aquest dos plats són les especialitats i el fil conductor de Wok and Bao: un nou concepte de cuina ràpida i saludable que compta amb influències de les tradicions i tècniques gastronòmiques de la Índia, Indonèsia, Tailàndia, Corea, la Xina i Japó. A Barcelona tenen un local al número 39 del carrer Tallers i un altre al carrer de l'Argenteria, 6.  

Ara tens l'oportunitat de provar alguns plats de la casa amb el concurs que et proposem. El premi és per a dues persones i consisteix en un aperitiu per compartir, a escollir entre tots els de la carta (tenen 'edamame' picant, 'crackers' japonesos i 'kimchi' coreà, entre d'altres); dos baos per persona, a escollir, o bé un ramen o un wok de fins a tres ingredients i dos 'toppings' (pots atrevir-te amb el bao de marisc amb salsa 'sriracha', el bao fregit d'ànec, foie i salsa de taronja o amb el wok de quinoa, entre moltes d'altres temptacions saludables); i, per acabar, podreu triar un bao dolç per compartir –en tenen un de nou de nutella i plàtan a la sal!

No t'ho pensis més i omple el nostre formulari per ser l'afortunat en gaudir d'aquests plaers asiàtics saludables i originals! I, si vols saber més coses sobre Wok and Bao, a sota et donem detalls sobre el tipus de cuina que fan, el seu xef i el disseny dels locals.  

Cuina asiàtica amb matissos mediterranis

Es tracta d'una nova filosofia gastronòmica creada pel Grup G BAR, que treballa en el sector de la restauració i l'oci des de fa més de vint anys. Després de desenvolupar la seva presència amb diversos conceptes gastronòmics, han decidit impulsar Wok and Bao: un model propi basat en la cuina ràpida d'arrrel asiàtica però plena de matissos mediterranis. Hi trobaràs una carta plena de plats sorprenents i elaborats amb productes de primera qualitat! 

Una experiència completa

El primer que veuràs quan arribis a Wok and Bao és un local amb un disseny modern, urbà i dinàmic i una oferta culinària variada, de qualitat i a bon preu. La seva gastronomia està dissenyada pel xef xinès Quiu Yong, que compta amb més de trenta anys d'experiència en cuines d'arreu del món i domina a la perfecció la cuina ràpida saludable. L'experiència en aquest restaurant és còmoda i fresca, el servei és ràpid i eficaç i, si tries l'opció de 'take away', veuràs que el 'packaging' és de cartró reciclat. 

Fast Good!

Conèixes el concepte de 'fast food', oi? Doncs a Wok and Bao han anat un pas més enllà i treballen amb un tipus de menjar ràpid que, a més, és saludable. És el fast good: un model que cada vegada està tenint més èxit arreu del planeta. Perquè menjar alguna cosa ràpida no ha de significar renunciar a la qualitat i el bon gust. 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat