Emocions amb capsaïcina: el Naim (sud-africà) i la seva dona Linn (noruega) han obert l'Spice BCN, el primer restaurant sud-africà de Barcelona. “Volia menjar com a casa” és la coartada d’obertura, a part del nínxol de mercat. L’Spice BCN és un 'fast food casolà'–la mare del propietari proveeix les receptes– en què el plat estrella són les tires de pollastre a la brasa amb “salses secretes” i arròs.
El podeu triar en tres gradacions que van de la llimona amb herbes fins a un picant matisat i dolç però ferm. Està fet a la brasa estil sud-africà ('braii'), amb moltes espècies, i en Naim destaca que no hi tenen cap fregit. El lloc té gràcia: un bar de passadís amb una brasa de pedra volcànica i un ast, on es rosteix l’altre gran 'hit': el pollastre caribeny, perquè el cuiner és de Surinam.
Precisament el plat més famós són unes tendres tires de pollastre sobre un arròs saborós cobertes per aquesta salsa misteriosa i extremadament deliciosa i que podeu graduar de picant. Tenen opcions vegetarianes i no oblideu els postres: el púding de malva val molt la pena.