El restaurant Sumac & Mambo, del grup Pantea, és un restaurant iranià modern: agafen sabors clàssics d'aquest país i de la banda mediterrània d'Orient Mitjà i els reformulen en plats que defugen l'obvietat, i que tenen com a principal mètode de cocció la brasa de llenya i el forn de carbó. Hi trobareu entrants juganers i exquisits –com una ostra al carbó, calenta i amb un espagueti de mar, amb contrastos de sabor marí i fumat calent– o un carpaccio de remolatxa amb gelat de formatge de cabra i nous caramel·litzades, que desmenteix l’embafador enunciat amb sabors frescos i complementaris. Heu de tastar la brasa: sobretot la versió de gurmet del 'koobide', la broqueta de xai picat a la brasa, plat nacional d’Iran, com qui diu. La serveixen amb pa 'naan' acabat de fer i verdures de temporada
El local, dividit en dues grans zones, és enorme i elegant, sense caure en el punt 'bling bling' dels restaurants club. I agafeu-vos a l'enorme barra de l'entrada: amb 14 tiradors de cervesa artesana, deixeu-vos guiar, que fareu veritables descobriments. No, aquí no hi ha l'opció senzilla de "posa'm un plat combinat d'hummus i falàfel". Aquí s'hi ve a jugar i a gaudir. I per l'alta qualitat de la proposta, els preus són assequibles.