L'Antonio Luna –mexicà del DF– és un dels socis de Taco Alto (tres ‘taquerías’ obertes des del 2015) i explica que el gran repte «és mantenir la regularitat i el ritme lent de cocció». Potser us ho menjareu en quinze minuts, però alguns guisats requereixen quatre hores, i fent cua a caixa sentireu crepitar de la carn a la graella (res de pot, farcit abundant). Per no gaires euros, us calceu quatre tacos de ‘cochinita pibil’ i una beguda. O el Pirata: vedella a la brasa amb formatge fos i una llenca d’alvocat: sabor primitiu i efectiu que se’t clava al cervell. Ho fan tot des de zero, sobetot les salses taqueras, que van numerades de més a menys picant
Aquí la gràcia és que podeu demanar els 'tacos' per unitats, i cada peça és bona i abundant (a part del farcit impecable, la massa de blat nixtamalitzat de primera és tota una garantia). A més, també podreu assaborir, entre d’altres begudes com la michelada i fins a cinc margaritas, cadascuna d’un sabor diferent. I alerta que tenen dos locals més: Taco Alto Born Taco Alto Raval (Rambla del Raval, 4) i Taco Alto Barceloneta (Pg. Joan de Borbó, 42).