El seu lema és 'L'únic lloc on els gilipolles cauen bé!'. Ja us podeu imaginar que el sentit de l'humor és un dels forts d'aquest local on podreu menjar tacos amb noms tan curiosos com 'Vete a la verga', 'Hijo de la chingada' i 'Pinche pendejo'. Un 'fast-food' a la mexicana, divertit, bo i econòmic. El taco s’ha convertit en la icona de l’street food internacional més estesa a Barcelona. I també en una de les maneres favorites de menjar de la mainada: quin nen no es deleix per menjar amb les mans? Ara bé, la 'taquització' de Barcelona té un handicap: costa trobar bons tacos en horari diürn, sobretot en cap de setmana
Aquesta 'taquería' veterana –van obrir el 2013– hi ha posat remei: des del 15 de setembre, Dia del Grito de Mèxic, al seu local de Tamarit hi trobareu cuina ininterrompuda de 13 a 23.30 h en cap de setmana. Menjar-hi és una manera saludable, econòmica i de qualitat de salvar el dinar a fora de casa. Perquè els seus saborosos tacos estan cuinats sense olis, mantega ni gluten i fets amb una cocció lenta. Les receptes de tacos norteños –de pollastre amb mole, per exemple– conviuen amb receptes catalanes, com el de galtes de porc. Podeu amenitzar l'espera de la 'taquiza' amb els seus deliciosos 'nachos marranos' amb carn, xili i formatge, l'altre plat emblemàtic de la casa.