El lloc ideal per quan us entri la gana i vulgueu una pizza 100% artesana. A Taller de Pizzes utilitzen farina biològica amb doble fermentació de 48 hores per a elaborar la seva massa i hi afegeixen tant mozzarella fresca com fior di latte puglieses, alfàbrega i parmesà ratllat.
A la seva carta trobareu fins a disset pizzes, entre elles, clàssiques com la de tomàquet, mozzarella, pernill dolç i xampinyons o la de tomàquet, mozzarella, ceba, tonyina i oliva negra. També trobareu originalitats delicioses com una pizza de mozzarella, fontina, parmentier de patata, botifarra de Calaf, oli de romaní, tonyina i parmesà o de mozzarella, tomàquet cherry, espinacs i formatge de cabra. Si voleu tastar un plat totalment diferent, no us n'aneu sense gaudir dels satimbocca, els entrepans amb pa de pizza.
A més, per arrodonir els vostres plats podreu començar els vostres àpats amb entrants com Patates del Taller, amb formatge, pebrot escalivat i xili, albergínies a la parmesana i amanides de quinoa vermella, advocat i ou poche o amanida d'espinacs, maduixes, formatge de cabra i fruits secs.
Si voleu assaborir la cuina italiana més enllà de la pizza, també tenen pasta ben fresca i postres ben deliciosos. Per maridar-ho tot, podreu elegir entre una carta de cerveses, entre les quals n'hi ha d'artesanes, o vins blancs, negres i rosats.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video