Els calçots s'han convertit en una fal·lera, una bogeria de la cuina popular que ja no coneix fronteres d'edat, lloc, estatus o ideologia: els calçots agraden a tothom, i qui més qui menys s'escapa a Valls o a qualsevol d'aquests restaurants a fer una bona calçotada. I la DO Sants, l'associació gastronòmica de restauradors de Sants, cada any celebra l'arribada del calçot amb una ruta de plats elaborats amb la ceba deliciosa. Fins al 16 de març, trobareu propostes culinàries fetes amb calçots tan delicioses com:
-Una Vichyssoise de calçots, calçots torrats i oli de romesco, de Mula Bar
-Una bomba de calçots picants a càrrec de la Bodega Montferry
-Una torrada amb formatge fos, calçot rostit, i salsa de formatge a càrrec d'Homo Sibaris
La resta de restaurants que participen en la ruta són Apät, Entre Tablas, La Bauxa, Bocaarte, KFE9, Mucho Cielo y Mucho Mar, El Racó de Sants i Vemut i Força al Canut. Podeu consultar tota la informació del tast de calçots al seu Instagram.