Es pot dinar al restaurant d’un hotel de cinc estrelles d’una zona turística i no arruïnar-se? Gràcies a en José Sánchez, el xef executiu del Tendiez del Pullman Skipper, sí. Als migdies ofereix un menú setmanal a 19,50 euros: receptes autòctones i alguna de forana fetes amb ingredients de temporada i km 0.
Comencem amb el gaspatxo de tomàquet i maduixa i la coca amb puré de ceba, tomàquet sec, formatge de cabra i enciams. Correctes i ben executats però sense tirar coets. Els plats principals ens emocionen més; arròs al forn amb bacallà, carxofes i allioli de codony, i fish and chips. El sofregit del primer és fort però queda ben lligat amb la suavitat de la fruita. L’arrebossat del peix del segon, molt pròxim a la tempura, ens encanta. Les postres, pastisset de llimona i merenga i sorbet de llimona, no deceben.
Els vins del menú són Torres, una opció poc original tenint en compte la vinoteca. Les racions estan pensades per evitar la somnolència a l’oficina i al Park Güell, ja que la clientela es resumeix en dues categories: gent de negocis i hostes-turistes. L’espai està dissenyat al mil·límetre; sostres alts, il·luminació daurada, mosaics blaus, cuina oberta, vinoteca, barra de cocteleria clàssica i terrassa àmplia.
El servei es mereix un 'ten' i un 'diez'.