Pels que digueu que tots els restaurants de 'brunch' són iguals, en fons i forma, el tercer restaurant de The Egg Lab us ho desmenteix, al cor de la Ribera. Obert la primavera del 2024, aquesta és la visió que tene del fet del 'brunch' restauradors de Barcelona (i que oferien uns entrepans amb ous fora de sèrie al ja desaparegut The Egg Lab Street). No, no han optat per introduir especialitats catalanes a la carta –que per això ja tenim l'esmorzar de forquilla– però el que fan és oferir un grapat de plats amb ous i pancakes segons receptes innovadores, tocs internacionals i sobretot artesania culinària i producte de proximitat.
Alguns exemples? Uns pancakes amb verdures envinagrades i kimchi casolà, àcids i refrescants o uns molt gustosos ous benedict amb pollastre a l'estil coreà, ben cruixents i amb matisos asiàtics a la salsa holandesa. I les receptes encadenen elements ben fets i coherents: vegeu uns ous amb pa de brioix del forn Sant Josep torrat i amb 'pulled pork' fumat, salsa holandesa, 'coleslaw', cogombrets i porros cruixents, amb patates fregides. Les racions són abundants i hi ha moltes especialitats amistoses amb els vegetarians. I l'interiorisme és un punt i a part en el disseny d'aquesta mena d'establiments, amb un estil retrofuturista que accentua el caràcter singular d'una cantonada icònica i pop de la plaça de Lluís el Piadós.