En contraposició a les 'dark kitchens', The Egg Lab és una cuina oberta amb dues petites barres per esperar o menjar. Han trobat un nínxol en el disputadíssim món de l’entrepà, i l’han omplert amb mestria: són l’únic local d’'egg sandwich', inspirats en els Estats Units. Però això és artesania pura, comparat amb els 'bacon-egg' rolls indigestos que recordo de NYC.
Aquí hi trobareu entrepans amb receptes de 'street food' –com una 'tinga' de pollastre, totes les receptes i salses fetes davant teu– coronades per ous frescos de Calaf ferrats o remenats. El resultat és d’una rotunditat melosa de sabor uniforme, que envia un xut de plaer del paladar al cervell. Te n'acabes un, i ja voldries tenir el següent a la mà (només us diré: 'roll' de porc esqueixat i guisat amb cheddar, ou, enciam i tomàquet. Taquen: per això el terra de l’entrada és de panot Barcelona! Per poder-la netejar millor. Per si no n'hi hagués prou, privilegien la proximitat del 'passar a buscar' per davant del 'delivery', i t'hi pots prendre una canya ben tirada mentre t'esperes.