De vegades no cal ser un expert per gaudir de la bona cuina i ser un xef de primera! Si t'agrada estar darrere dels fogons i descobrir noves propostes gastronòmiques, no et perdis aquest taller que hem ideat des de Time Out Barcelona amb DO Penedès. Amb aquesta experiència aprendràs a cuinar plats deliciosos que més tard podràs degustar i acompanyar amb els millors vins de la DO Penedès.
Experiència Taverna del Clínic
En aquesta ocasió, el pròxim 28 de maig t'obrim la cuina de la Taverna del Clínic, un dels locals més recorreguts de l'Eixample. Amb l'ajuda del xef Toni Simôes cuinaràs i degustaràs un menú molt complet i singular amb el qual aprendràs noves tècniques de cuina que t'entusiasmaran. Toni Simôes va aprendre les bases de la cuina tradicional amb Santi Santamaria però es defineix com un autodidacta. La seva passió per reinventar, innovar i sortir de les propostes més convencionals, han fet de la seva cuina un art arriscat, creatiu i exquisit!
El Menú
Entrant: Gaspatxo de préssec amb caviar de poma, escopinyes i pols de pernil
Primer: Estofat de bolets de primavera en brou d'ibèric i bacallà confitat
Segon: Gigot de xai de llet amb patates 'risolades' i un toc de curri
Les postres: 'Omelette' surprise flambejada
El maridatge ideal
Vols conèixer els vins seleccionats per acompanyar el sopar? Són el Nadal Xarel·lo vermell, el Can Vich Parellada, el Negre Tradició de Can Feixes i el Clàssic Penedès Aymar de Castell de Pujades. Tot un luxe gustatiu!
T'hi apuntes?
Només són vuit els afortunats que podran gaudir d'aquesta experiència exclusiva, ja que tan sols es posen a la venta quatre entrades dobles, a un preu de 80 euros per parella. Si vols ser un dels participants, només cal que et registris aquí i que creuïs els dits per ser un dels escollits. El dimecres 23 de maig farem el sorteig i informarem als seleccionats d'entre totes les persones registrades. Si ets un dels escollits, tindràs 24 hores per comprar l'entrada. Ens veiem a la Taverna del Clínic!