Ressenya

Tomoe By Doble Zeroo (TANCAT)

4 de 5 estrelles
  • Restaurants | Japonesa
  • preu 2 de 4
  • El Putget i Farró
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

Sebastián Merlet, iniciador del Mosquito i més tard del Doble Zeroo, ha convertit el Tomoe, que només servia a domicili, en una taverna autèntica japonesa. Amb la cuina a la vista, amb producte d’exigida qualitat, en Sebastián repeteix algun dels plats que van donar èxit al Doble Zeroo. Des dels inicis al seu Xile natal, aquest jove xef sempre ha tingut inquietud per la cuina oriental, especialment per la japonesa, i les barreges que aconsegueix el distingeixen clarament. El local, petit però càlid, té una taula comuna que moltes nits allotja grups d’amics i cinc taules més.

No ens vam voler perdre la seva versió del cebiche, on es pot apreciar la presència d’un delicat fons cítric molt reeixit i una bona mà amb el coriandre. El protagonista principal, el peix, és una peça poc coneguda, de suau textura, anomenada pàmpol atlàntic. I excepcional podríem dir que és la minihamburguesa de carn de Nebraska, amb maionesa amb herbes japoneses. El seu sushi daimo està considerat com un dels millors de la ciutat.

Com que l’home és un animal de costums, vam demanar si tenia l’ànec amb taronja, una de les seves millors creacions. Presentada en mitges taronges, l’au resulta molt saborosa després d’un tractament que inicia amb una marinada i acaba amb una cocció justa que facilita i exalta el seu gust. Les gyoza són excel·lents, no sols pel farcit saborós sinó també per la doble cocció a què les sotmeten fins que arriben a la taula.

Detalls

Adreça
Sant Delfí, 11
Barcelona
Transport
FGC (El Putxet)
Horaris
DE dg. a dj. de 14 a 16 i de 20 a 23.30 h. Dv. i ds. de 13 a 16 i de 20 a 24 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà