Torneu a celebrar el Cap d'Any (xinés) al restaurant Boa Bao!

Us heu quedat amb ganes de tornar al 31 de desembre per guanyar dies i minuts? Sumeu-vos a la celebració xinesa amb un festí gastronòmic de la regió carregat de simbolisme i, si us llegiu l'article, us regalen un còctel!
Bao Boa
Bao Boa
Time Out en col·laboració amb Boa Bao
Publicitat

És natural que volguem tornar a gaudir el Cap d'Any, una festa la mar de divertida que serveix de ritual catàrtic per començar de nou ben frescos. No cal que retrocediu en el temps per fer-ho! Salteu a la línia temporal de la Xina des de Barcelona i enceteu el 2025 una altra vegada amb els seus costums i la seva abundant i deliciosa gastronomia. Com? Del 22 de gener al 7 de febrer podreu gaudir d'un menú de Cap d'Any xinés per tirar coets al Boa Bao, un restaurant asiàtic que recull les diferents tradicions del continent i les salteja amb les tendències més modernes.

Per la celebració de l'any de la serp, inclouen una sèrie de plats carregats de significats i desitjos (tres entrants, un principal i unes postres) que són típics de la Xina per a les dates assenyalades, especiades amb el seu propi gir culinari. Segons la tradició ancestral, cada plat i ingredient està connectat a una història i transmet un missatge positiu diferent: els noodles representen longevitat i bona salut, els cítrics atrauen sort i prosperitat, el peix simbolitza abundància i estalvi, i els dumplings són símbol de riquesa i fortuna. Cruspiu-vos tots aquests bon auguris plens de gust! Per obrir boca, una de les tapes que us espera és el tradicional Gua Bao: garrí estofat a les cinc espècies servit amb kimchi casolà de col xinesa i maionesa de kimchi. El principal també és tot un espiral de gustos: costelles de porc tendres estofades amb pak choy a l'all, en una salsa dolça i salada caramel·litzada de cinc espècies xineses, i servides amb arròs 'jazmín'. I la muntanya russa dolça vindrà de la mà d'una reinterpretació de Dim Sum, que significa 'tocar el cor', amb taronja i xocolata i un extra de gelat de gingebre i taronja confitada. 

El local està especialitzat en els còctels d'autor: uns clarobscurs on la tradició oriental fa manetes amb l'occidental. Us en deixem unes notes d'aquestes delícies: què us sembla un Kimchi Paloma a base de Tequila Don Julio Blanco, aranja, brots de remolatxa i te blau? O potser sou més del Thai'quiri, una versió del daiquiri amb Rom Captain Morgan, Baijiu, coco, Oleo Saccharum de pinya? Podeu combinar-lo a la perfecció amb l'àpat i, si dieu a l'entrada del restaurant que us heu llegit aquest article, us regalen un dels seus combinats. Ja se us fa la boca aigua? Reserveu al (+34) 676 09 29 74 o planteu-vos directament a Boa Bao, a Plaça del Dr. Letamendi, i demaneu taula. Per un any ple de desitjos complerts!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat