Si el divendres nit fos un lloc, seria el Tracatrá: tapes, música en directe i molta festa a l'únic restaurant de Barcelona dedicat a la rumba catalana. Un cop entres, la música que se sentia des de fora t'atrapa per complet i els ulls se'ns en van al 'tablao', al mig del local, amb el seu caixó, guitarra i balladors. Aquí és on passa la majoria de la màgia del Tracatrá amb els seus espectacles de flamenc i rumba catalana, però no és l'únic espai màgic del restaurant. La proposta culinària del xef David Barba també embruixa, amb la seva cuina oberta i visible des de la barra.
Des del pernil 5 jotes tallat al moment fins al pop a la gallega amb patates confitades, passant per la seva oferta de carn i marisc, el menú de Tracatrá és extens i divers. Un dels seus plats estrella és la bomba amb cua de bou, però el seu melós de vedella no té res a envejar-li. Pel que fa a les postres, no podreu marxar sense haver tastat el pastís de formatge (a demanar entre dos, creieu-nos!).
Però el vertader plat fort del restaurant rumber no és cap tapa, és la festa! Del Tracatrá no es vol marxar, sigui un dissabte amb molta gresca o un dimarts més tranquil i íntim; apte per sopars romàntics en parella i nits de desfasament amb els amics. Un espai versàtil i amb molt d'encant que us deixarà amb ganes de repetir.