Des de Madrid, amb la recepta de l’àvia Martina, La Martinuca s’ha guanyat el cor dels amants de la truita de patates de tot Espanya. La firma es va instal·lar a Barcelona ja fa uns mesos amb una missió clara: conquerir també el paladar dels catalans, que saben apreciar els sabors autèntics. I és que, després de molt temps de treball a la cuina i l’obrador, han aconseguit donar a les seves truites el punt exacte de sucositat, color i un sabor tan equilibrat i reconfortant que les converteix en una experiència culinària única. En cada truita de La Martinuca trobareu aquesta essència casolana, perfeccionada a través de generacions, que parla de tradició i de l’art de la cuina ben feta.
Ara, la seva arribada a Barcelona està sent tot un èxit, amb una acollida extraordinària que ja supera els 2.000 comandes mensuals i un feedback espectacular dels clients. A més, compta amb un servei de delivery (a travès del seu web i també de Glovo, Uber i Just Eat) que us permetrà gaudir d’aquest clàssic on vulgueu i amb qui vulgueu. Però això no és tot! A més de truites, el seu menú inclou plats complementaris que et permeten muntar un àpat complet, ple de tradició i sabor. Aquí t’expliquem les nostres 5 truites preferides i un extra final que t’enamoraran a cada mos