Poca broma amb Txapela, que ja fa un quart de segle que es va establir com a barra de 'pintxos' al centre Barcelona (un fet que la converteix en quasi degana de la matèria). Un punt de trobada perfecte per a fer uns zuritos, una sidra o un Txacolí ben fred i acompanyar-lo amb uns pintxos. En aquesta taverna basca s'hi poden degustar receptes de sempre i d’altres tan originals com el roll de Cecina i parmesà amb festucs o el pintxo de camembert semi-fos amb poma caramel·litzada i mel trufada.
I van més enllà del pintxo: han incorporat un apartat on s'entrecreuen el País Basc, Catalunya i les tapes en general: receptes com una fideuà de callos amb ceps (un plat que ja saps que funcinará només de sentir-lo!) O uns calamars a l’andalusa amb maionesa de piparras d’Ibarra. I si sou més clàssics, us recomanem el filet de vaca a la planxa, tallat ben fi acompanyat de 'piquillos' confitats o les broquetes de pollastre amb salsa BBQ a la basca