Que el vostre amor duri tant com la història d'aquest restaurant! Amb 185 anys d'experiència, el 7 Portes és tot un referent de la restauració a Barcelona i és especialment conegut pels seus famosos arrossos i paelles. La seva cuina tradicional es basa en els productes de proximitat de temporada i de mercat, però sense rebutjar a les aportacions de la gastronomia internacional i sempre amb l'ull posat en les últimes tendències culinàries.
En la seva carta, el gra és un dels seus principals protagonistes, però també hi trobareu plats que tenen experiència fent les delícies dels seus comensals: amanides fresques i tradicionals com el xató, canelons trufats de Festa Major, una àmplia selecció de carns, peixos i mariscs cuinats des de la tradició gastronòmica catalana, com un bacallà a l’all cremat amb cloïsses i patates, un magret d’ànec amb castanyes confitades i fruits vermells o unes carxofes a la planxa amb pernil ibèric de gla, entre molts altres. I què us podem dir de les seves postres? Són artesanes, espectaculars i estan elaborades directament a l'obrador del restaurant.
Per aquest mes de febrer, 7 Portes us té preparades moltes delícies i sorpreses gastronòmiques com salons privats per gaudir d'una cita culinària íntima, una decoració ben romàntica i dos menús especials, disponibles al restaurant de dilluns a divendres i tots els dies per assaborir a casa amb opció take away o delivery.
Seguiu llegint i comenceu a planejar un mes molt tendre... i molt foodie!