1. Diversitat a l'Alexandra Barcelona Hotel
A l'Alexandra Barcelona Hotel tindreu pla i plat per gairebé cada esdeveniment nadalenc i adaptat, també, als més petits i àpats d'empresa. Solomillo és l'espai gastronòmic de l'hotel i la seva especialitat, anunciada al títol, tampoc faltarà a la carta nadalenca, encara que no sigui un clàssic per a aquestes dates. El restaurant s'especialitza en la carn, amb un concepte de 'mesura', on els comensals poden triar el tipus de carn, el seu pes i el punt de cocció. Se centra a oferir productes d'alta qualitat, amb una forta influència en la cuina francesa i mediterrània. A més, destaca pel seu enfocament en la carn d'origen nacional, tractada amb tècniques clàssiques que realcen el seu sabor natural.
Podreu escollir entre variants d'un menú nadalenc per al dia 24, 25 i 26, que inclou la sopa i pilota d'entrants, i totes les opcions compten amb un contundent filet de frisian de primer acompanyat d'un Gratin de Dauphinoise, amanida de fulla de roure amb vinagreta francesa, bimi saltejat, pil de pebre de piquillos i patates fregides. Els menús empresarials també es decanten, clarament, cap als plats carnívors, amb un bon sac d'entrants per compartir que van des de la cecina de León fins a ibèrics o altres opcions més fresques, com una amanida de burrata. El menú de Cap d'Any opta pel filet d'Angus Irlandès, i inclou un toc més mariner, amb ostres d'entrants i una crema de porros, llamàntols i caviar d'oscietra. I tot això us ho prendreu en un entorn de luxe, envoltats de la modernitat i elegància de l'Alexandra Barcelona Hotel, entre estovalles blanques i mobiliari de fusta fosc. Solomillo estarà al punt per aquest Nadal! Amants de la carn, a què espereu?
- Mallorca, 251. M: Diagonal (L3, L5)