1. El racó del cargol


Els cargols no són els únics que treuen la banya en aquest restaurant, embossats d’una salsa secreta que treu el sentit; també hi destaquen el bacallà (només cal anomenar el bacallà amb fons de confitura de tomàquet i foie) i la carn cuinada a la pedra, que podreu decidir a quin punt voleu perquè deixen a l’abast de la vostra vista la pedra mentre la carn es cou. Això no vol dir, però, que la resta de la carta sigui menys espectacular; els peixos, arrossos, entrants i una cuidada carta de vins també es fan notar. Aquesta perícia en el servei i l’art de la cuina tradicional ha passat de generació en generació, i és que la família Guilera Galimany es dedica a l'hostaleria des de fa més de sis dècades (el 1961 es va fundar el primer establiment). La seva professionalitat es manifesta en altres combinacions, com els canelons de llamàntol amb crema de ceps o un saltat de sípia amb cigrons i botifarra negre. Un lloc on practiquen l’autèntica cuina mediterrània sense renunciar a la originalitat.
@elracodelcargol
- Doctor Martí Julià, 54. L'Hospitalet de Llobregat